Подробиці інциденту: в центрі Львова зламане дерево розбило автомобіль народної депутатки

Новина - Події - Подробиці інциденту: в центрі Львова зламане дерево розбило автомобіль народної депутатки

Новина - Події - Подробиці інциденту: в центрі Львова зламане дерево розбило автомобіль народної депутатки

Події
14 вересня 2017 14:00

Автомобіль, на який сьогодні в центрі Львова впало дерево, має пряме відношення до депутатки Оксани Юринець.

Трапилося це близько 11:15 на платному паркінгу на вулиці Валовій, де година паркування коштує 8 грн. За попередньою інформацією, людей в салоні автомобіля не було, ніхто не постраждав. Дерево сильно пошкодило дах автомобіля.

Речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій уточнила ZAXID.NET, що на місце викликали слідчих та повідомили Галицьку районну адміністрацію.

Як з’ясувалося, автомобілем Mitsubishi Outlander постійно користується народна депутатка від БПП Оксані Юринець. Цю інформацію підтвердила помічниця депутатки Ярина Капітан.

За даними е-декларації Оксани Юринець, Mitsubishi Outlander 2011 року випуску у травні минулого року придбав її свекор Роман Юринець. Депутатка користується цим автомобілем на підставі довіреності.

Подробиці інциденту: в центрі Львова зламане дерево розбило автомобіль народної депутатки фотоПодробиці інциденту: в центрі Львова зламане дерево розбило автомобіль народної депутатки фото 1Подробиці інциденту: в центрі Львова зламане дерево розбило автомобіль народної депутатки фото 2Подробиці інциденту: в центрі Львова зламане дерево розбило автомобіль народної депутатки фото 3

фото Павла Паламарчука/ZAXID.NET

Представник ЛКП "Зелений Львів" Володимир Чишинський зазначив, що клен, який впав, старий, його зламав вітер.

"Дерево зламане навпіл в такій точці, що воно збереженню не підлягає. Протягом дня його мають зрізати", - розповів Володимир Чишинський.

За його словами, сьогодні у Львові у декількох місцях вітер повалив дерева. Але інші випадки не з такими наслідками, як на Валовій.

Водночас, за словами речника ЛКП "Львівавтодор" Олексія Хміля, підприємство не несе відповідальності за пошкодження машини, оскільки у їхні послуги входить лише облаштування місця паркування, встановлення розмітки та відповідних знаків, наявність касових апаратів та охоронців, які забезпечують паркування.

"На місце виїхали керівництво "Львівавтодору" і був присутній керівник парковки. Ми не несемо відповідальності за те, що на машину впало дерево. Також ми не відповідаємо за будь-які пошкодження, крадіжку автомобілів. Тут треба звертатися у Галицьку райадміністрацію та ЛКП "Зелений Львів". Ми орендуємо цю територію і платимо за це податки, а вони повинні це обслуговувати", - зазначив речник ЛКП "Львівавтодор" Олексій Хміль.

Як розповіла Оксана Юринець вона запаркувалася в 10:33 і має збережений талон на паркування, планує подавати до суду.

"Я сподіваюся, що зможу відстояти свої права і обов’язково подаватиму до суду, а суд вже хай з’ясує, хто несе відповідальність. Зараз моя машина і речі в ній знищені", - сказала Оксана Юринець.

Дивись ще:

Поїдемо з комфортом: львівська залізниця модернізує електрички на двох напрямках 

Львів'янину на замітку: стало відомо, коли призначать субсидію на індивідуальне опалення 

Обери собі друга: 6 собак тижня, які чекають на тебе 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах