Квитки на матч "Шахтар" - "Баварія": як не стати жертвою шахраїв

Фото: footballnews.com.ua

Фото: footballnews.com.ua

Спорт
13 лютого 2015 17:03

На матч донецького "Шахтаря" з мюнхенською "Баварією", що пройде у рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів майже не залишилось квитків. Через збільшений ажіотаж,вболівальникам слід бути обережними, не варто купувати квитки "з рук", попереджають у прес-службі ФК "Шахтар".  Про це пише ZAXID.NET.

На тлі підвищеного попиту активізувались шахраї, які продають довірливим вболівальникам підроблені квитки та ще й за завищеною вартістю.

– Перепродаж квитків заборонений правилами. Скориставшись послугами шахраїв, уболівальник може витратити свій час і гроші, приїхати на стадіон, але так і не потрапити на футбол, – говорить виконувач обов'язків генерального директора стадіону "Донбас Арена" Вадим Гунько.

Офіційно придбати квитки можна тільки в касах стадіону, офіційних точках продажу або на сайті ФК "Шахтар". Також у ФК "Шахтар" радять усім звертати увагу на те, як виглядає придбаний квиток. Справжній квиток на матч Ліги чемпіонів друкують на спеціальному папері і він має декілька ступенів захисту: голограма з логотипом і написом "Донбас Арена", штрихкод, кольорова палітра і т. д.

Квитки на матч "Шахтар" - "Баварія": як не стати жертвою шахраїв фото

– Оплативши квиток через онлайн-сервіс на офіційному сайті клубу та роздрукувавши його за допомогою системи Print at Home, стежте за цілісністю і збереженням штрихкоду, не передавайте інформацію про квиток стороннім особам. Пам'ятаєте, повторний вхід на стадіон за одним квитком технічно неможливий, і замість вас на гру може потрапити шахрай, – каже Вадим Гунько.

Також представники клубу радять приїхати на матч раніше. Справа в тому, що особливості турнікетної системи на "Арені Львів" не дозволяють швидко пропускати вболівальників, потік яких значно збільшується до початку поєдинку. Щоб не стояти в чергах, ФК "Шахтар" рекомендує приходити на стадіон заздалегідь.

Ворота "Арени Львів" відкриються за дві години до гри, о 19:45.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

"Шахтар" - "Баварія": як 17 лютого курсуватиме  транспорт

 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах