Емоційний футбол: як "Шахтар" у Львові протистояв "Баварії" [ФОТО]

Фото: УЄФА

Фото: УЄФА

Спорт
18 лютого 2015 09:24

Вчора, 17 лютого,  Львові сталося непередбачуване: грізна "Баварія", якій букмекери напередодні прогнозували 69% шансів на перемогу, не змогла укласти на лопатки "Шахтар", який ще не відновив футбольний сезон і поки далекий від оптимальної форми, пишуть "Вести". Більш того, по ходу зустрічі вже баварці повинні дякувати долі, що гірникам не вистачило елементарної жвавості, щоб на очах у переповненій "Арени Львів" дотиснути приголомшеного суперника.

Фото: УЄФА

Фото: УЄФА

З першої ж хвилини "Баварія" дала зрозуміти, хто тут фаворит, і весь перший тайм штурмувала ворота "Шахтаря". Гірники більшу частину першого тайму працювали без м'яча, дуже рідко переходили центр поля, але зуміли до 25-й хвилині змусити суперника нервувати і заробити два "гірчичника". Фани сприйняли нічию як успіх і проводжали гірників на перерву оваціє.

Після відпочинку баварці знову намагалися з ходу взяти бика за роги, і на 49-й хвилині Хабі Алонсо, який проводив ювілейний 100-й матч в ЛЧ, після багатоходівки в штрафній "Шахтаря" збирався розстрілювати ворота, але опинився на газоні. Його співвітчизник Мальенко, що судив матч, падінням не вразився і пенальті не поставив. А на 65-й хвилині "привітав" ювіляра видаленням - за другу жовту картку.

Фото: УЄФА

Фото: УЄФА

Будь "Шахтар" в тонусі, меншість баварцям могла агукнутися великими неприємностями, але розвинути успіх гірники не мали сил, а ризикувати і розкритися не захотіли. Дисципліну, настільки не властиву бразильцям, вчора гірники не порушили. На останніх хвилинах Хосеп Гвардіола кинув у бій Левандовського, однак польський джокер не зіграв. І тепер у "Шахтаря" є три тижні, щоб 11 березня замахнутися на "скальп" головного фаворита нинішньої ЛЧ.

Емоційний футбол: як "Шахтар" у Львові протистояв "Баварії" [ФОТО] фото

Емоційний футбол: як "Шахтар" у Львові протистояв "Баварії" [ФОТО] фото 1

Емоційний футбол: як "Шахтар" у Львові протистояв "Баварії" [ФОТО] фото 2

Емоційний футбол: як "Шахтар" у Львові протистояв "Баварії" [ФОТО] фото 3

Фото: УЄФА

Фото: УЄФА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Що знімають сьогодні: 20 чудових фото Львова з Інстаграму

Здивувати іноземців: що шокувало фанатів "Баварії" у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах