У Львові пройде Чемпіонат України з бойового гопака

фото:www.hors.org.ua

фото:www.hors.org.ua

Спорт
24 квiтня 2015 10:04

З нагоди 30-ї річниці заснування школи бойового гопака з 25 по 26 квітня 2015 року у нашому місті пройде 22-й Чемпіонат України з бойового гопака.

Змагання будуть проходити у чотирьох дисциплінах: "Однотан", "Тан-двобій", "Забава", "Борня". Участь у чемпіонаті візьмуть спортсмени-гопаківці з Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Волинської, Рівненської, Київської, Вінницької, Черкаської, Одеської, Дніпропетровської та Кіровоградської областей. Під час урочистого відкриття Чемпіонату до учасників з вітальними слова і настановами звернуться гопаківці-учасники АТО.

22-й Чемпіонат України з бойового гопака пройде в спортивному комплексі (корпус №22) НУ "Львівська Політехніка" на вул. У.Самчука, 14. Організатором змагань виступає Міжнародна федерація бойового гопака.

Довідка

Бойовий гопак як вид спорту заснований (відтворений на основі елементів традиційного козацького бою) у м. Львові в 1985 році. Сьогодні бойовий гопак розвивається в таких країнах як: США, Канада, Португалія, Італія, Англія, Польща та Латвія.

 Львів у новинах:

У неділю на "Арені Львів" пройде матч "Шахтар"- "Динамо" 

Атракціони у львівському Парку культури можуть закрити через брак коштів

 Біженці з Криму невдовзі відкриють у Львові перше кафе для тварин 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах