Центр Львова в суботу перекриють

фото:afisha.vashmagazin.ua

фото:afisha.vashmagazin.ua

Спорт
28 травня 2015 14:42

Із 30 травня до 1 червня у Львові триватиме XVIII Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців. Відтак у суботу з 4:00 до 20:00 буде перекрита дорога від площі Адама Міцкевича до площі Галицької. Про це інформує zaxid.net

За словами начальника міського управління транспорту Сергія Журбенка, 30 травня громадський транспорт, який курсує проспектом Свободи через площу А. Міцкевича, цю ділянку об’їжджатиме.

"Зокрема, радіальні маршрути 1А буде скорочено до площі Різні, маршрути 3А,4А, 5А і 47А будуть фактично рухатись так, як у вихідний день, в обидва боки по вулиці Підвальній. Також змінюємо маршрут 24, він не буде заїжджати на проспект Свободи. Маршрути 45, 48 не курсуватимуть через центр", – повідомив він.

Всього участь в чемпіонаті візьмуть 18 команд. Дві з них з Румунії та Болгарії. Львів’яни також не пастимуть задніх і покажуть, що вміють. Учасники покажуть прийоми захисту під час супроводу ВІП-осіб, рукопашний бій, на автомобілях долатимуть смугу перешкод. Також виконають і стрілецькі завдання.

"Чому ми приїхали в цей регіон? Щоб популяризувати цей вид спорту. До того ж тут більше молоді пішли займатися в цьому напрямку. Аби перевірити професійний рівень, треба зібратися з різних міст України і порівняти хто кращий", – розповів голова Ради Національної Федерації охоронців України Василь Вакуленко.

31 травня змагання відбудуться на стадіоні "Арена Львів.

Львів у новинах:

У Львові буде сучасний стерилізаційний центр 

Львівські лікарні можуть перетворити на підприємства: послуги зафіксують в прайсі 

Графік руху поїзда Львів-Мукачево в червні зміниться 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах