"Єврофан 2015": до Львова з’їдуться футбольні фани з 17 країн Європи

Фото взято з сайту timenews.in.ua

Фото взято з сайту timenews.in.ua

Спорт
22 червня 2015 10:55

З 25 до 28 червня у нашому місті відбудеться міжнародний фестиваль-турнір серед європейських футбольних фанів "Єврофан 2015", який вже став традиційним для Львова. Організаторами заходу є ГО "Карпати" разом з управлінням молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

У футбольному турнірі "Єврофан-2015" візьмуть участь фан-збірні таких країн: Ірландія, Швеція, Фінляндія, Словенія, Болгарія, Білорусь, Грузія, Естонія, Молдова, Латвія, Україна, також фан-команди: "Копенгаген" (Данія), "Лейтон Орієнт" (Англія), "Словацко" (Чехія), "Флора" (Естонія), "Динамо Тбілісі" (Грузія), "Херенвен" (Нідерланди), "Динамо Мінськ" (Білорусь), "Дукла Банська Бистриця", "Спартак Міява" (обидві – Словаччина), "Зімбру" (Молдова), "Динамо Бухарест" (Румунія), "Карпати" (Україна) та збірна журналістів України.

Разом 24 фан-команди з 17 країн Європи.

Під час турніру відбудеться благодійна акція "Фанати Європи – львівським дітям". Делегації вболівальників привезуть до Львова гуманітарну допомогу у дитячі лікарні та інтернати. Також буде проведено благодійний аукціон/збір коштів на лікування поранених воїнів АТО.

Львів у новинах:

Якою буде погода на вихідні 

Куди піти у Львові на вихідні: концерт пам’яті Скрябіна, свято музики, майстерня міста 

Перевізники: "Нічні маршрути – це незрозуміла примха. Нормальні люди вночі сплять"

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах