Завтра у Львові "Шахтар" гратиме з "Фенербахче"

фото з сайту lviv-online.com

фото з сайту lviv-online.com

Спорт
04 серпня 2015 16:00

5 серпня, на стадіоні "Арена Львів" відбудеться футбольний поєдинок між командами "Шахтар" та "Фенербахче". Для вболівальників, які поїдуть на футбольний матч, курсуватиме додатковий транспорт до стадіону "Арена Львів".

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Я дуже радий, що вже другий сезон розпочинається таким великим матчем. Цього разу нам треба поборотися за вихід у груповий етап. П’ять матчів, замість трьох, це дуже добре для Львова, це цікаво всім – і вболівальникам , і жителям міста. Сподіваюсь, що буде створена така ж футбольна атмосфера, як і на перших матчах цього сезону. Люди вболівають за "Шахтар" - це позитивний момент.

Я вважаю, що українська команда повинна вигравати на нашому стадіоні, в нас така традиція. Думаю, що завтра буде показовий матч, коли ми перейдемо у наступний раунд і будемо чекати до виходу в груповий етап.

Щодо підготовки стадіону, ми готові в технічному і організаційному планах. Ми спільно працюємо, і, зазвичай, ніяких проблем в організації немає", - зазначив директор "Арени Львів" Денис Ринський.

"Завтра очікується аншлаг. Ми чекаємо не менше 32 тис. вболівальників на нашому поєдинку. Стадіон повністю готовий до проведення цього відповідального матчу. Впевнений, що атмосфера на трибунах буде футбольною, святковою. Щодо стану газону, я думаю, ніхто не має жодних сумнівів.

На цьому матчі будуть вжиті традиційні заходи безпеки. Матч єврокубковий і, без сумніву, це матч високого рівня відповідальності. Впевнений, що жителі і гості міста будуть гостинними.

Сьогодні прибуде команда "Фенербахче" з адміністрацією і з великою кількістю поважних гостей з Туреччини. На вулицях міста з’явились вболівальники футбольного клубу "Фенербахче" у своїх традиційних жовто-чорних футболках. Ми і всі служби готуємося до проведення цього матчу. Я впевнений, що цей матч буде проведений в атмосфері футбольного свята.

Звертаючись до всіх вболівальників, які планують бути на матчі, прошу прийти якомога раніше, щоб мати можливість комфортно, без проблем зайти через турнікети, не створювати натовпу, не чекати в черзі, а зайняти своє місце і насолодитися футболом. Ворота, турнікети будуть відкриті за 2 години до матчу.

На стадіоні буде не менше 350 стюартів, багато працівників міліції. Будуть задіяні мобільні патрулі, які стежитимуть за громадським порядком. Звісно, будуть і спецпідрозділи, на випадок надзвичайних ситуацій", - розповів директор "Донбас Арени" Вадим Гунько.

Львів у новинах:

До Львова приїде Андрій Макаревич з програмою "Yiddih Jazz"

На Львівщині про черги на кордонах будуть сповіщати на електронних табло

Скільки зараз коштують квартири у Львові в центрі та на околицях 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах