Турецькі футбольні фани влаштували марш на площі Ринок та побили торговця (відео)

Новина - Спорт - Турецькі футбольні фани влаштували марш на площі Ринок та побили торговця (відео)

Новина - Спорт - Турецькі футбольні фани влаштували марш на площі Ринок та побили торговця (відео)

Спорт
05 серпня 2015 21:42

Група фанатів турецького "Фенербахче" влаштувала сьогодні марш біля Площі Ринок у центрі Львова, наспівуючи своїх пісень.

Під час сутички на вулиці Галицькій у Львові, яка трапилася 5 серпня, приблизно о 17:00, турецькі вболівальники побили чоловіка, що продавав сувенірну продукцію. Про це повідомляє кореспондент ZAXID.NET.

Гості із Туреччини сиділи на літньому майданчику однієї із львіських кав'ярень на вулиці Галицькій, вживали алкоголь, смітили і галасували. Чоловік, який стояв поруч та продавав власноруч вирізьблені сувеніри, зробив їм зауваження. Після чого зчинилася бійка. 

Турецькі футбольні фани влаштували марш на площі Ринок та побили торговця (відео) фото

Вболівальники, які напали на львів'янина. Фото: Костянтин Бєглов

Один із турецьких вболівальників пляшкою розбив чоловіку голову. Турецькі вболівальники гуртом накинулись на чоловіка. Сутичку вдалося зупинити тільки після втручання перехожих. Після цього, як стверджують очевидці, турецькі фани спокійно покинули місце інциденту.

Турецькі футбольні фани влаштували марш на площі Ринок та побили торговця (відео) фото 1

Фото: Мирослав Пархомик, ZAXID.NET

Очевидці події припускають, що турецькі вболівальники могли не зрозуміти, що говорив їм українець, та, побачивши ніж, яким чоловік вирізьблює сувеніри, сприйняли його слова як загрозу.

"Я вже бачила, як майже 20 турків побігли за продавцем сувенірів. Десь метрів за 10-15 вони його наздогнали та почали бити ногами. Жінки, що проходили повз, почали заступатись за чоловіка. В той час турки просто втекли. Ніхто із правоохоронців їх не затримав", - розповіла ZAXID.NET очевидиця події Галина.

Турецькі футбольні фани влаштували марш на площі Ринок та побили торговця (відео) фото 2

Фото: Мирослав Пархомик, ZAXID.NET

За словами працівників кав'ярні, турки сиділи у закладі майже з полудня та розпивали спиртні напої. Деякі з них побігли на бійку з продавцем сувенірів, не розрахувавшись за замовлення. 

"Самого інциденту ми не бачили, бо всі працювали. Люди кажуть, що на чоловіка напало близько 20 іноземців. Це цілком може бути. У кафе їх сиділо близько ста", - сказала офіціантка Ірина Яхнів. 

На допомогу пораненому чоловіку приїхала карета швидкої, а також патруль міліції. 

Чоловік отримав черепно-мозкову травму. Наразі йому надали медичну допомогу та за його власним бажанням відпустили додому.

Турецькі футбольні фани влаштували марш на площі Ринок та побили торговця (відео) фото 3

Фото: Мирослав Пархомик, ZAXID.NET

Як розповів ZAXID.NET очевидець події Костянтин Беглов, одна з перехожих показала міліціонерам турецьких нападників. Правоохоронці підійшли до них та почали з ними розмовляти. Однак через кілька хвилин відволіклись на інших фанатів і нападники втекли з місця події. 

Начальник Львівського міського управління міліції Павло Герасим розповів ZAXID.NET, що ці деталі з'ясовуються. Однак він зауважив, що турки не розмовляють ані українською, ані англійською, що і завадило міліціонерам допитати їх. 

Нагадаємо, сьогодні о 21.45 на стадіоні "Арена Львів" відбудеться матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів  "Шахтар" –  "Фенербахче". За попередньою інформацією, на гру до Львова прибуло майже три тисячі турецьких вболівальників..

Львів у новинах:

Хенд-мейд ярмарок, фестиваль пива та кавунів: афіша серпня у парку Хмельницького 

Сьогодні до "Арени Львів" курсуватиме додатковий транспорт

На Львівщині пенсіонерка врятувала дитину, яка тонула

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах