Щодо керівництва Арени-Львів проведуть службове розслідування

Фото взято з сайту ru.tsn.ua

Фото взято з сайту ru.tsn.ua

Спорт
10 листопада 2015 12:16

Міністр молоді та спорту України Ігор Ждановдав доручення провести службове розслідування відносно безвідповідальних дій керівництва стадіону Арена-Львів.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Ситуація, яка склалася з продажем квитків на футбольні матчі в Україні - ганебна. Цілком поділяю та розумію справедливе невдоволення вболівальників. Всіх, хто прагнув купити квитки в касах Арени-Львів, щоб підтримати збірну України в надважливому матчі зі Словенією, а натомість зіткнувся з купою проблем та перешкод. З таким "сервісом" - ми ніколи не зможемо збільшити кількість вболівальників на наших футбольних аренах. Люди махнуть рукою та краще сидітимуть вдома, ніж даремно витрачатимуть свій час та нерви на безкінечні черги. І будуть, до речі, абсолютно праві.

Кількість виділених квитків - це одне питання. Але, як так сталося, що на Арені-Львів працювали не всі каси, знаючи попередньо, що на цей матч плей-офф Євро-2016 буде шалений ажіотаж? Дав доручення провести службове розслідування відносно безвідповідальних дій керівництва стадіону Арена-Львів. Про результати та висновки обов’язково повідомлю вболівальників футболу", - написав міністр.

Нагадаємо, вболівальники два рази блокували дорогу до "Арени-Львів", протестуючи проти систему продажу квитків. А також закидали яйцями каси стадіону.

Львів у новинах:

Матч збірної України зі Словенією спровокував у Львові квитковий ажіотаж (фото)

У Львові призупинили продаж квитків на матч "Україна- Словенія

Обурені футбольні фани перекрили в'їзд до Львова

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах