У Львові стартував продаж квитків на матч Ліги Європи "Шахтар" – "Шальке": вже черги

Новина - Спорт - У Львові стартував продаж квитків на матч Ліги Європи "Шахтар" – "Шальке": вже черги

Новина - Спорт - У Львові стартував продаж квитків на матч Ліги Європи "Шахтар" – "Шальке": вже черги

Спорт
18 сiчня 2016 14:20

Із 18 січня в каси стадіону "Арена Львів" надійшли квитки на матч "Шахтар" – "Шальке-04", який відбудеться в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи 18 лютого у Львові.

Продаж квитків відбуватиметься у кілька етапів, передає офіційний сайт клубу. Традиційно пріоритет надається уболівальників, які регулярно відвідували матчі "Шахтаря" в чемпіонаті України і в Лізі чемпіонів.

• 1-й етап (18–24.01.2016). Продаж квитків зареєстрованим уболівальникам. Перший етап ділиться на 4 періоди:

- 18.01 – квитки можуть придбати власники "Карток уболівальників "Арени Львів" і фани, які відвідали матчі національного чемпіонату в поточному сезоні. Одночасно на офіційному сайті "Шахтаря" розпочнеться онлайн-продаж для вболівальників, які придбали квитки онлайн на поєдинки "гірників" у чемпіонаті України в поточному сезоні;

- 19–20.01 – придбати квитки зможуть ті вболівальники, які відвідали гри національної першості команди в сезоні – 2014/15. Онлайн-продаж квитків фанам, які купують квитки онлайн на матчі чемпіонату України в сезоні – 2014/15;

- 21–22.01 – купити квитки зможуть фани, які побували на поєдинках "оранжево-чорних" у Лізі чемпіонів у поточному сезоні. Онлайн-продаж квитків фанам, які придбавали квитки онлайн на домашні єврокубкові ігри донеччан у поточному сезоні;

- 23–24.01 – продаж квитків уболівальникам, які відвідали матчі Ліги чемпіонів у сезоні – 2014/15. Онлайн-продаж квитків любителям футболу, які купували квитки онлайн на поєдинки "гірників" у рамках Ліги чемпіонів у сезоні – 2014/15.

Кожному зареєстрованому вболівальнику надійде СМС зі спеціальним кодом. Для придбання квитка йому необхідно пред'явити посвідчення особи та СМС-код у касах "Арени Львів". Для користувачів онлайн-сервісу буде відкритим доступ на сайті у відповідний період продажів.

• 2-й етап (25.01–07.02.2016). Вільна реалізація квитків у касах "Арени Львів", на офіційному сайті ФК "Шахтар" і сайтах-партнерах (kassa.in.ua, internet-bilet.ua, ukrticket.com.ua і kassir24.com.ua).

На другому етапі квитки будуть доступні і в роздрібній торговельній мережі Львова:

- мережа кіосків преси "Інтерпресс";
- мережа кіосків преси "Високий замок";
- мережа кіосків "ОТ-ОТ";
- мережа магазинів ґаджетів "ЖЖУК".

У разі якщо залишаться вільні місця на стадіоні після перших двох етапів, відкриється третій етап. Звертаємо увагу: вартість квитків на цій стадії буде вищою від ціни на перших двох. Про можливий третій етап ФК "Шахтар" повідомить додатково.

Вартість квитків на матч "Шахтар" – "Шальке":
Standard: 70, 100, 120, 150, 200 та 250 грн;
Club 1936: 700 грн;
Business Club: 1 500 та 2 000 грн.

Каси стадіону "Арена Львів" працюють з 10:00 до 20:00 без перерви та вихідних.

Львів у новинах:

Сьогодні львів'яни святкують другий Святий вечір 

Завтра у Львові через Площу Ринок не курсуватимуть трамваї 

Львів’ян запрошують на площу Ринок на загальноміське освячення води 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах