Розпочався продаж квитків на матчі "Карпат" проти "Говерли" та "Шахтаря"

Новина - Спорт - Розпочався продаж квитків на матчі "Карпат" проти "Говерли" та "Шахтаря"

Новина - Спорт - Розпочався продаж квитків на матчі "Карпат" проти "Говерли" та "Шахтаря"

Спорт
13 квiтня 2016 15:45

У центральному магазині-музеї "Фанат" на вулиці Вороного, 3, а також у касах стадіону "Арена Львів" розпочався продаж квитків на поєдинки львівських "Карпат" проти ужгородської "Говерли" та донецького "Шахтаря".

Ці матчі відбудуться у суботу, 23 квітня, о 14:00 та в неділю, 8 травня, о 19:30, відповідно. Поєдинки відбудуться на стадіоні "Арена Львів".

Матч проти ужгородської "Говерли" входить до категорії "економ", тому квитки коштують від 20 гривень. Придбати перепустки на матч проти "Шахтаря" можна буде за ціною від 40 гривень, оскільки ця гра входить до категорії "топ".

Зазначимо, що придбати квитки можна також онлайн, на сайті "Арени Львів". Потрапити на потрібну сторінку можна із офіційного сайту "Карпат". Для цього потрібно "клікнути" на спеціальний банер. Увага! Для купівлі квитка онлайн необхідна реєстрація на сайті "Арени Львів".

Після оформлення усіх процедур, власник електронного квитка повинен його роздрукувати. Звертаємо увагу на те, що кожен роздрукований квиток має спеціальний код, для одноразового зчитування сканером на вході до стадіону. Повторно скористатися роздрукованим квитком буде не можливо. Так само звертаємо увагу на те, що право входу на стадіон матиме лише перший власник квитка, тому радимо не робити ксерокопії, інформує zik.ua

Львів у новинах:

Отримай відповідь: чи буде в'їзд в центр Львова платним для машин 

Через аварію у Львові зупинилися трамваї: де саме 

Дізнайся: як працюватимуть в Україні банки на травневі свята 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах