Рейд активістів "Стоп Хам": як у центрі міста розчищали велодоріжки

Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Транспорт та інфраструктура
05 сiчня 2015 15:15

Сьогодні, 5 січня, у центрі Львова активісти руху "Стоп Хам" провели рейд щодо неправильного паркування автомобілів. Зокрема, на машини водіїв-порушників клеїли спеціальні наліпки, про це повідомляє IA ZIK.

Це вже не перший подібний рейд, який проводять львівські активісти.

- Громадський рух заснований для боротьби з неправильно припаркованими автомобілями – на велодоріжках, тротуарах, які заважають пішоходам. Сьогодні ми збираємося "почистити" велодоріжки від таких авто. Ми маємо стікери, які наклеюємо з правої сторони лобового скла. Ми майже щотижня проводимо подібні рейди. Зазвичай, люди спокійно реагують на наші прохання перепаркуватися, - розповідає організатор громадського руху "Стоп Хам" Роман Тимчишин

Близько десятка активістів рушили проспектом Свободи, аби зробити попередження несумлінним водіям. Якщо порушник був в машині, його просили перепаркуватися. Якщо ж поблизу не було власників неправильно припаркованих авто, на лобове скло учасники рейди клеїли наліпку з написом: "Країна змінюється, а я далі – бидло".

Водії, переважно, забирали свої автомобілі з велодоріжок. Водночас, таксисти доволі агресивно реагували на прохання перепаркувати авто та відмовлялися це робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Нове мінування: у Львові з гіпермаркету "Ашан" проводять евакуацію людей

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 5 січня

Діти з Донеччини святкуватимуть Різдво у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах