Бережіть дітей: де у Львові найважче дихати

фото: finance.yahoo.com

фото: finance.yahoo.com

Транспорт та інфраструктура
24 сiчня 2015 13:33

У Львові перехрестя із значним транспортним потоком щоквартально тестуються працівниками хімічної лабораторії КП "Адміністративно-технічне управління" на вміст оксиду вуглецю, оксиду азоту, діоксиду азоту та сірчистого ангідриду. Про це повідомляє прес-служба ЛМР. Повітря досліджується на висоті 1,5-1,6 м, проби відбираються на тротуарі, на відстані 1-1,5 м від проїзної частини дороги. 

За результатами останніх хімічних аналізів, проведених протягом IV кварталу 2014 р., забрудненість повітря на більшості перехресть Львова відповідає  слабо небезпечному ступеню.

З 25-ти перевірених найбільш загазованим виявилось перехрестя вул. Личаківська – вул. Виниченка – пл. Митна. Кратність перевищення гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин там на момент перевірки становила 2,01. Це помірно небезпечний рівень.

За шкалою оцінки забруднення атмосферного повітря  кратність перевищення гранично допустимого забруднення:  менше 1 - безпечний ступінь небезпечності,   від 1 до 2 – слабо небезпечний,  від 2 до 4,4 – помірно небезпечний,  від 4,4 до 8 – небезпечний перевищення, більше 8 – дуже небезпечний.

Vgorode радить батькам в місцях найбільшої загазованості (а це, насамперед, перехрестя з великим транспортним потоком) брати малюків з візочків на руки: вихлопні гази осідають вниз, і найбільша їх концентрація - на відстані 50-70 см від землі.

НОВИНИ СЬОГОДНІ:

Важно знать: боевики обстреливают Мариуполь, есть жертвы

Можна летіти: чи надовго у львівському аеропорту включили посадкові маяки

Якою буде погода на вихідні у Львові

 



 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах