Юрвідділ міськради пояснив ситуацію з "Успіх БМ"

Фото:forum.awd.ru

Фото:forum.awd.ru

Транспорт та інфраструктура
26 сiчня 2015 15:42

ТзОВ "Успіх БМ" не підписало та не зареєструвало у суді проект мирової угоди між міською радою та перевізником. Договір на обслуговування маршруту №53 ПАТ "Львівське АТП – 14630" є законним. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ухвалою Галицького районного суду м. Львова від 13.12.2013 року у справі № 461/15119/13-а було забезпечено позов ТзОВ "Успіх БМ" та заборонено департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради розривати договір № 59 А/Т про організацію перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування від 22.10.2012 р., а також ряд інших договорів, які стосуються трудової діяльності названого транспортного товариства. Крім цього, суд своєю ухвалою заборонив також департаменту оголошувати та проводити конкурс з визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування №№48, 49, 50, 51, 53;

- укладати та підписувати будь-які договори (в тому числіітимчасові договори), надавати дозволи чи інші будь-які погодження, накази, спрямовані на надання будь-кому іншому права здійснювати організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №№48, 49, 50, 51, 53 до вирішення спору судом та набрання рішенням законної сили.

Ухвалою суду від 17.12.2014 року у вказаній справі зазначену ухвалу суду про забезпечення позову ТзОВ "Успіх БМ" скасовано, - розповіли у прес-службі Львівської міської ради. Згідно з приписами ст. 118 КАС України виконання ухвал з приводу забезпечення адміністративного позову, якою є і ухвала щодо скасування позову, здійснюється негайно.

- Крім цього, проект мирової угоди, підписаний департаментом, надано ТзОВ "Успіх БМ" 15 січня цього року. Зазначений проект мирової угоди перевізник не  повернув у  департамент з підписом, а також не зареєстрував у суді.

Про мирову угоду перевізник під час судового засідання не згадував, а проти клопотання представника департаменту про відкладення розгляду справи  з метою мирного врегулювання спору заперечив та зазначив, що наполягає "на розгляді справи по суті", - зазначили в юридичному управлінні Львівської міської ради.

Нагадаємо, львівський перевізник "Успіх БМ" звинувачує міську владу у перешкоджанні бізнесу і погрожує транспортним колапсом

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Через Лавочне пішли поїзди: максимальна швидкість - 25 км/год 

Перевірте газові колонки: в Винниках отруїлось двоє людей 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах