Як у Львові охоронятимуть вокзали та аеропорт

Фото: abw.by

Фото: abw.by

Транспорт та інфраструктура
06 лютого 2015 12:15

У Львові посилять охорону об’єктів транспортної інфраструктури – автостанцій та аеропорту. Про це вчора, 5 лютого, на спільній нараді домовились представники міліції, СБУ та служб безпеки станцій та вокзалів, пише ZIK.

Питання безпеки у області стало особливо актуальним через терористичні акти у деяких містах України. Головним завдання для себе правоохоронці поставили чітку координацію зусиль усіх відомств з метою унеможливлення подібних актів у Львові. Також вони розробили систему першочергових заходів, які необхідно провести для того, аби громадяни почувалися в безпеці.

ЩО БУДЕ ЗРОБЛЕНО

Для оповіщення громадян про порядок дій під час виникнення загрози інформуватимуть спеціальні стенди, які розмістять на вокзалах, автостанціях та аеропорті. Також про це пасажирів інформуватимуть диспетчери.  

Для дільничних інспекторів міліції, котрі патрулюють місто, змінять маршрути. Тепер вони обов’язково включатимуть території станцій, вокзалів та аеропорту.

Також стало відомо, що на одному з об’єктів транспортної інфраструктури найближчим часом проведуть спільні навчання працівників різних відомств з метою перевірки на практиці ефективності взаємодії між службами. Де саме це відбудеться, на нараді не повідомили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Будьте уважні: шахраї вдосконалюють свої методи "роботи"

Отримай відповідь: чому міліція не чіпає вуличних продавців

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах