Як тепер їхати: у Львові від сьогодні змінюють організацію дорожнього руху біля Собору св. Юра

Фото: vibirai.ru

Фото: vibirai.ru

Транспорт та інфраструктура
11 лютого 2015 16:29

Сьогодні у Львові буде змінено організацію дорожнього руху, повідомляють в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР. Роблять це через великі черги людей до Нерукотворного образу Ісуса Христа, який знаходиться у Соборі св. Юра. Так, зміни почнуть діяти від 17:00 11 лютого і продовжаться до неділі, 15 лютого.


Як зміниться рух у місті


По-перше, буде перекрито рух транспорту по вулиці Листопадового Чину на ділянці від перехрестя з вул.Гоголя та пл.Юра до вул.Шептицьких.

По-друге, по вул. Гоголя здійснюватиметься виїзд на вул.Городоцьку. Заїзд на пл.св.Юра по вул.Митрополита Андрея буде закритий.  А об’їзд пл.св.Юра пролягатиме по вул. Митрополита Андрея та вул.Шептицьких.

І по-третє, заїзд до готелю "Дністер" з вул. Матейка буде закритий, а здійснюватиметься з вул. Соломії Крушельницької.


Як курсуватиме громадський транспорт


Також буде змінено маршрути громадського транспорту. Це торкнеться тролейбусних маршрутів  №7, №12, №2, №9, №10 та №20, вони курсуватимуть до пл. Кропивницького і в зворотному напрямку. А міські автобусні маршрути оминатимуть закриту ділянку по вул.Городоцькій та по вул.Бандери.

– Зараз вирішується питання щодо тимчасової кінцевої зупинки автобусів №2А, – зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко.

Львівська міська рада просить усіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до ситуації та вибачити за тимчасові незручності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Проблеми з громадським транспортом: хто заважає тролейбусам проїхати центром

Львову за приклад: 5 ідей від інших міст, де нормально працює міська парковка

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах