У Львові п’яний екс-начальник Волинської ДАІ зробив за день чотири аварії

фото:www.gazeta.lviv.ua

фото:www.gazeta.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
16 березня 2015 18:34

 

В неділю буквально на одному "п’ятачку" поруч з центром Львова сталося одразу чотири аварії.  І  у всіх чотирьох ДТП винен один водій.

Чоловік за кермом "Тойоти" на ходу в’їхав спочатку в "Ауді", потім зачепив ще й "Сітроен" і – помчав далі! Вже на наступній вулиці водій вдарив ще один такий же "Сітроен", і, нарешті, зупинився, врізавшись в "Чері". Аж тут він нарешті зупинився остаточно, - пише "КП" в Украине". Навколо місця ДТП  блискавично зібрались містяни і громадські активісти, фільмуючи те, що відбувається на камеру. Виявилось, що за кермом був колишній правоохоронець – екс-начальника ДАІ Волинської області Володимир Гайовий.

- Ну що ж, і таке буває, зітхають львівські даішники. – На щастя, ніхто серйозно не постраждав, хоча один водій все ж таки звернувся за допомогою до медиків – в нього струс мозку і забій.

Відгукуються автоінспектори про горе-водія позитивно. За словами колишніх колег, Володимир Гайовий вже на пенсії – йому виповнилось 58 років.

-Офіцер звільнився з органів внутрішніх справ рік тому. Він і у Львові колись працював заступником начальника обласної ДАІ, хороший чоловік, компетентний. До такої посади дійшов від простого інспектора. Одружений, дочка вже доросла, - розповіли "Комсомолке" в ДАІ.

 Експерти встановили, що екс-даішник сів за кермо п’яний. На місце ДТП виїжджали слідчі, після чого винуватця аварії...відпустили.

- В подібних випадках водіїв надовго не затримують, серйозних травм ні в кого немає, - відзначили в львівській ДАІ. – А  з усім іншим вже будуть розбиратися слідчі МВС.

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах