До Великодня змінять графіки руху транспорту, що їде до кладовищ

фото:lvivexpres.com

фото:lvivexpres.com

Транспорт та інфраструктура
09 квiтня 2015 17:11

В управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради повідомили, що через збільшення пасажиропотоків до міських кладовищ під час Великодніх свят та з метою покращення доїзду громадян до місць поховань близьких і родичів, у роботу міського пасажирського транспорту внесено зміни, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

10-13 та 18-19 квітня рух автобусів маршруту №38 "Університет ім. І.Франка – вул.Зелена (туберкульозна лікарня) продовжено від тублікарні до Сихівського кладовища;

10-13 та 18-19 квітня на маршруті №1003 "Пл. святого Теодора – с.Збиранка (Голосківське кладовище" кількість автобусів буде збільшена на 2 одиниці і на вказаному маршруті працюватиме 4 автобуси. 

10-13 та 18-19 квітня на тролейбусному маршруті №11 (пл.Петрушевича – Сихівське кладовище) кількість тролейбусів буде збільшено і на даному маршруті працюватиме 4 тролейбуси

Також у вказані дні буде посилено контроль за роботою трамвайного маршруту №7, який забезпечує доїзд до Личаківського та Янівського кладовищ.

Ще новини Львова:

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах