Якою стане вулиця Богдана Хмельницького після ремонту

Фото з сайту minfin.com.ua

Фото з сайту minfin.com.ua

Транспорт та інфраструктура
15 квiтня 2015 16:09

У Львові триває реконструкція частини вулиці Промислова – на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Б. Хмельницького. Загальна вартість робіт у цьому районі – 6,5 мільйона євро, протяжність доріг – 1,6 кілометра.
За словами міського голови Львова Андрія Садового, весь об’єм робіт із заміною комунікацій планують завершити до кінця літа. Про це інформує "Погляд".

- Я не пригадую тут ремонтів. Ми почали, як тільки дозволила погода. Тут буде нова основа, безшумні колії, відремонтовані хідники, де можна, будуть велосипедні доріжки. Після ремонту очікуємо активізацію підприємництва, бо ми інвестуємо кошти в інфраструктуру, то активніше розвиваються види підприємницької діяльності, - повідомив мер.

Він також зазначив, що у Львові незабаром побільшає ремонтних робіт. - Основну фазу робіт по Львову плануємо на червень-липень-серпень, коли діти, студенти матимуть канікули і транспорту у місті стане менше, - заявив міський голова.

Водночас, як розповів директор "Львівавтодору" Олег Береза, вулиця Богдана Хмельницького після ремонту стане зовсім іншою – більш зручною для пішоходів та пасажирів, що користуються електротранспортом.

- Оскільки вулиця Б. Хмельницького не користувалась популярністю серед водіїв, оскільки її стан жахливий, ми прийшли до висновку, що треба зробити вулицю відкритою для пасажирів. Тут буде відповідна налагоджена інфраструктура для осіб, які мають певні вади, тут будуть підняті пандуси, відведені місця для паркування. Ця ділянка матиме зовсім інший вихід для пасажирів та пішоходів. На зупинках зробимо підйоми, щоб людям легше буде підійти до електротранспорту, - розповів Олег Береза. 

Ще новини Львова:

З завтрашнього дня трамвай № 11 курсуватиме за зміненим маршрутом

Молодий міліціонер на "Мерседесі" загинув у ДТП [Фото] 

У Львові пасажирский страйк: водіів закликають сьогодні підвозити львів'ян

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах