Скільки коштує зняти квартиру у Львові на травневі свята: ціни та фото

Фото з сайту intravel.com.ua

Фото з сайту intravel.com.ua

Транспорт та інфраструктура
17 квiтня 2015 09:45

Оренда квартири у Львові на травневі свята обійдеться в 3-4 рази дорожче, ніж звичайно.

Львів - один з головних туристичних центрів України. На травневі свята в місто традиційно з'їжджаються тисячі туристів з усіх міст України та сусідніх країн. Львів'яни організовують ярмарки, фестивалі і вуличні дійства - все, щоб туристам не було нудно.

Етно-джазовий фестиваль Флюґери Львова 2015: розклад подій

Святкова хода та концерти: як у Львові будуть святкувати день міста

2 травня відбудеться велопроменад "Батяри на велосипедах"

А заодно і ціни на оренду квартир підвищують в рази. На відміну від Одеси, де на травневі ціни виростають на 20-50%, львівські орендодавці підняли ціни в 3-4, а подекуди і в 6 разів.

Примітно, що в середині квітня квитки на потяг з Києва до Львова на 30 квітня або 1 травня купити практично неможливо. А от знайти житло у Львові на травневі свята, як виявилося, не проблема. Всі квартири, по оголошеннях про оренду яких ми дзвонили, виявилися вільні.

Найдоступніша за ціною пропозиція з тих, що вдалося знайти - однокімнатна квартира на вулиці Замарстинівській, 56, за 10 хвилин ходьби від Оперного театру. У квартирі є автономне опалення, гаряча і холодна вода подається цілодобово. Також є Wi-Fi, телевізор і пральна машинка. Власники готові прийняти мешканців з тваринами, а ось палити в квартирі заборонено. Всього тут можуть розміститися 4 людини. Звичайна вартість оренди квартири - 100 грн на добу. На травневі свята її готові здати за 600 грн.

Фото з сайту http://domik.ua/

Житло за 600 грн. Фото з сайту http://domik.ua/

Ще одна однокімнатна квартира, яку запропонували орендувати, в перших числах травня подорожчає в 2,5 рази - з 390 до 1000 грн. Це "романтична квартира" в центрі Старого Львова, на вулиці Вірменській. Поряд з нею знаходиться площа Ринок, ресторан "Гасова лямпа", один з найвідоміших у Львові, Вернісаж та Оперний театр. Квартира розташовується на другому поверсі. Власники кажуть, що в приміщенні зроблений гарний ремонт і розставлені італійські меблі. У 28-метровій кімнаті є двоспальне ліжко та розкладний диван. У ванній - гідромасажний душ.

Фото з сайту http://domik.ua/

"Романтична квартира" в центрі Старого Львова. Фото з сайту http://domik.ua/

Всього в 3 хвилинах ходьби від Оперного театру - на площі Святого Теодора, 5 - вдалося відшукати двокімнатну квартиру економ-класу. Розташована вона на першому поверсі і готова розмістити до 6 мешканців - є велике двоспальне ліжко та 2 розкладних дивана. У квартирі автономне опалення, цілодобова подача гарячої та холодної води, вся необхідна побутова техніка, включаючи фен та праску і посуд. Туристам нададуть постільну білизну та рушники.

Звичайна ціна квартири - 350 грн на добу. Але на травневі свята нас шокували ціною в 1600 грн.

Фото з сайту http://domik.ua/

Житло за 1600 грн. Фото з сайту http://domik.ua/

Ще одну двокімнатну квартиру, але вже в старовинному австрійському будинку на площі Григоренка, в самому центрі Львова, пропонують трохи дешевше - за 1300 грн на добу. Звичайна ціна квартири - 400 грн. Житло знаходиться на третьому поверсі 4-поверхового будинку. У квартирі є спальня з великим ліжком і вітальня з розкладним диваном. Постояльцям також пропонується всі необхідні меблі та побутова техніка, постільна білизна, рушники і кухонне приладдя. Є LCD-телевізор із супутниковим ТБ та Wi-Fi, автономна система опалення, холодна і гаряча вода подається цілодобово.

Щоб забронювати квартиру на травневі вихідні, потрібно перевести власникам суму, рівну добовій оренді, тобто, 1300 грн.

Фото з сайту http://domik.ua/

Звичайна ціна квартири - 400 грн. Фото з сайту http://domik.ua/

Значно дешевше, як виявилося, можна зняти трикімнатну квартиру, теж в самому центрі Львова, на тихій вуличці Дрогобича. У квартирі 2 окремі кімнати і прохідна вітальня, велика кухня, роздільний санвузол з біде і великий балкон. У користування постояльцям надається вся необхідна побутова техніка, є Wi-Fi. У будні дні вартість оренди цієї квартири - від 300 до 500 грн в залежності від кількості гостей. На травневі свята її пропонують за 1000 грн на добу.

Фото з сайту http://domik.ua/

На травневі цю квартиру пропонують за 1000 грн на добу. Фото з сайту http://domik.ua/

Що ж, ми в черговий раз переконалися, що до Львова варто їхати в будні дні або звичайні вихідні. На травневі, як і на Новий рік, туристична столиця України цінами не радує, передає domik.ua

Ще новини Львова:

Мешканцям Львівщини пропонують оформити субсидії через Укрпошту 

Якою буде погода у Львові на цих вихідних 

У Львові синьо-жовтим мостам повернуть звичний колір

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах