Тепер на львівські електрички можна придбати абонементи

фото:dic.academic.ru

фото:dic.academic.ru

Транспорт та інфраструктура
29 квiтня 2015 12:35

Пасажири Львівської залізниці, які часто користуються приміськими електро- та дизель-поїздами, мають можливість суттєво зекономити на проїзді, купуючи абонементні квитки,  - повідомили у прес-центрі ДТГО "Львівська залізниця".

Відтак, громадянам пропонують пільговий іменний абонементний квиток або ж повний абонемент без зазначення імені. За словами залізничників, це економить і гроші, і час, який не витрачатиметься на стояння в чергах.

До прикладу, пасажирам, які щодня їздять на роботу до Львова з Красного, при 22 робочих днях за поїздки туди і назад, доведеться заплатити 440 гривень. А вартість місячного пільгового (іменного) абонементного квитка від станції Красне до станції Львів вартуватиме 260,01 грн., що на 179,99 грн. менше. Таким чином при купівлі абонемента без зазначення імені до Красного вони економлять 39,97 грн.

Понад 233 гривні зможуть економити пасажири при купівлі іменного абонементного квитка зі Львова до Стрия. Повна вартість проїзду становить 527 грн при 22 поїздках туди і назад, натомість абонемент коштує 338,14.

Пасажир може придбати абонемент на декілька місяців, але не більше року. Кількість пасажирів, які завдяки абонементам економлять час і кошти щороку зростає. Це не лише вигідно для доїжджаючого населення, але й покращує ефективність оплати перевезень, оскільки кількість випадків, коли пасажир не чесно користується послугами залізниці (купує квиток лише у першу зону, а їде до кінця, чи коли пасажир за змовою з провідником сплачує не повну вартість квитка), зменшується.

Підвищення фіскальної дисципліни усіх пасажирів дасть змогу залізниці ефективніше і якісніше ремонтувати чи оновлювати рухомий склад, підвищувати рівень комфорту та зручності у приміських поїздах.

Вартість пільгового (іменного) абонементного квитка на один місяць визначається як сума вартості за 26 поїздок, тобто за 13 поїздок "туди і назад". Вартість повного  абонементного квитка (без зазначення прізвища) визначається за 40 поїздок, тобто за 20 поїздок "туди і назад", і "вихідного дня" – 14 поїздок, тобто за 7 поїздок "туди і назад".

Вартість студентського абонементного квитка визначається, як половина вартості пільгового абонементного квитка, тобто становить вартість за 13 поїздок, або за 6,5 поїздок "туди і назад". Вартість дитячого абонементного квитка визначається як 75 відсотків вартості пільгового абонементного квитка, або близько 10 поїздок "туди і назад".

Львів у новинах:

Якою буде погода на вихідні 

Як відпочиваємо у травні: скільки вихідних буде на свята 

ZooCafe у Львові: кототерапія, розваги та примхливий єнот [Фото] 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах