В неділю вулиці Чорновола і Липинського у Львові перекриють для транспорту

фото:uk.wikipedia.org

фото:uk.wikipedia.org

Транспорт та інфраструктура
30 квiтня 2015 13:59

У неділю, 10 травня, о 9:00 годині у Львові розпочнуться змагання з дуатлону, які пройдуть через центральну частину міста, проспект Чорновола і вулицю Липинського.

У зв’язку з цим дані вулиці будуть повністю закриті для проїзду автомобілів та громадського транспорту в період з 8:30 до 13:30 години. Про це інформує прес-служба ЛМР. - Частина змагань буде проходити по проспекту Свободи, а оскільки змагання припадають на вихідний день - неділю, цю ділянку перекриють. Спортивні змагання  на рух громадського транспорту у центрі міста суттєво впливати не будуть, за виключенням вулиці Руської та Беринди, де курсують трамваї. 

Планують пропускати їх ситуативно, під час "вікон" у змаганнях.

Із 8:30 до 13:30  буде перекрито рух транспорту, в тому числі громадського, по вулиці Липинського - від Промислової до кільця проспект Чорновола - Липинського та по проспекту Чорновола - від Городоцької до кільця - проспект Чорновола - Липинського.

Об’їзд громадського транспорту спланований наступним чином: тролейбус №13 на час перекриття не буде курсувати взагалі. Для маршрутів № 7, 8, 9, 12, 17, 20, 22, 25, 28, 31, 34, 37, 41, 50, 51, 1А, 26, 35, 39, 46, 53 діятиме певна схема.

У неділю рух транспорту через центр міста заборонений і відповідно усі рухаються по вулиці Підвальній - Івана Гонти – пл. Торгова, на проспект Чорновола ми пускати не будемо, а скеровуватимемо водіїв далі по Городоцькій до Клепарівської, де є виїзд на вулицю Варшавську і далі на Грінченка через вулицю Мазепи, після чого водії виїдуть на Богдана Хмельницького, де і продовжать рух за своїми маршрутами.

У зворотньому напрямку рух буде по вулицях Грінченка – Мазепи – Варшавська – Джерельна – Городоцька. Варто зазначити, що ми збільшимо інтервал зеленого світла на світлофорі, що на вулиці Шолом-Алейхема, де зараз зелене світло горить 5 секунд. Через перехрестя Городоцька - проспект Свободи - проспект Чорновола транспорт буде пропускатись ситуативно.

Чемпіонат України з дуатлону, який включає у себе біг та велозмагання, відбуватиметься у декілька етапів. Змагання з бігу у центральній частині міста за маршрутом: просп. Свободи – пл. А. Міцкевича – просп. Свободи – вул. Памви Беринди – пл. Ринок – вул. Друкарська – вул. Л. Українки, 45 – вул. Л. Українки (у зворотному напрямку) - просп. Свободи.

Змагання велосипедистів пройдуть по проспекту Чорновола на вулицю Липинського (до перехрестя з вул. Промисловою) – вулиця Липинського (у зворотному напрямку) – проспект Чорновола.

В неділю вулиці Чорновола і Липинського у Львові перекриють для транспорту фото

Львів у новинах:

Львів, весна і духмяна кава: фоторепортаж з вулиць міста 

Що й коли квітне на Західній Україні в травні - червні [фото, відео] 

С 1 мая в Украине подоржают почтовые услуги 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах