Перевізник назвав умови, за яких повернеться маршрутка № 6а

фото:uk.wikipedia.org

фото:uk.wikipedia.org

Транспорт та інфраструктура
07 травня 2015 15:41

Відновити курсування автобусів на маршруті 6А, що пролягає від Рясне-2 до площі Різні, можливо буде лише за оновленого тарифу на проїзд у 4 гривні. Зараз курсування автобусів призупинено, бо вони не можуть конкурувати із приміськими маршрутами. Про це інформує zaxid.net.

Як розповів Михайло Сидорович, директор АТП-1, що обслуговує маршрут №6А, після підвищення тарифу, хоча б до 4 гривень, на маршруті знову курсуватиме три автобуси, як і передбачено. Також, на його думку, потрібно налагодити рух приміських автобусів.

"Ми змушені були призупинити курсування автобусів, оскільки вони не конкурентоздатні. На маршруті з Рясного до центру їздить багато приміських автобусів з інтервалом руху у 5-6 хвилин. Натомість у нас є три автобуси на маршрут загалом", - сказав Михайло Сидорович.

Також він наголосив, що за минулий рік збитковість маршруту №6А сягнула близько 700 тис. грн.

Нагадаємо, 5 травня набула чинності постанова Кабінету Міністрів України, згідно з якою право на встановлення  тарифів на місцеві перевезення переходить до самих перевізників.

Наразі у Львівському обласному територіальному відділенні Антимонопольного комітету України (АМКУ) розглядають правомірність підняття тарифу на проїзд. Після погодження у АМКУ, рішення віддадуть на затвердження виконавчому комітету ЛМР. Перевізники сподіваються, що до кінця тижня тариф погодять, і вже з понеділка вартість проїзду становитиме 4 гривні.

Львів у новинах:

9 травня у Львові не буде масових заходів

У Львові відсьогодні на два місяці перекриють рух транспорту на одній з вулиць 

У Львові відновили скейт-парк 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах