Керівник управління транспорту у Львові запевняє, що водії видають квитки

фото:postup.brama.com

фото:postup.brama.com

Транспорт та інфраструктура
08 травня 2015 17:20

 

 Начальник управління транспорту та зв'язку ЛМР Віктор Щир запевняє, що водії в громадському транспорті видають квитки на вимогу пасажирів. Про це інформує zik.ua.

"На вимогу пасажира водій видає квиток. Ніхто не заперечує наявність квитків і касових книг у кожному автобусі. Це можете перевірити ви, як журналісти: зайти у будь-яку маршрутку і попросити водія представити ці документи. І водій їх надає. Якщо ні, то тоді звертаємось до директора конкретного АТП, знаходимо цього водія на маршруті і примушуємо його подати ці документи на перевірку журналістам", – сказав Віктор Щир, коментуючи сьогоднішнє рішення виконкому про підвищення тарифу на проїзд у маршрутках Львова до 4 грн.

Новий тариф, за його словами, дає впевненість, що маршрутки у Львові не зупиняться.

"Коментувати зараз, наскільки ми зможемо покращити якість наших автобусів… Думаю, після того, як почне діяти тариф у розмірі 4 грн, мені треба буде зібрати директорів АТП, почути їхнє економічне обґрунтування, скласти якийсь план. Загалом я знаю, що кожне АТП зараз в боргах по паливу…, – зазначив чиновник. – Але ми і до прийняття сьогоднішнього рішення дивились за станом маршруток, складали акти-претензії на конкретні автобуси, якщо водії порушували умови угоди на перевезення".

Також, за словами Щира, в управлінні реагують на повідомлення про випадки хамства водіїв, розбираючись у відповідних ситуаціях.

Говорячи про моніторинг пасажиропотоку, він запевнив, що частково його проводить управління транспорту, реагуючи на запити або скарги громадських організацій.

Загалом, додав Щир, у 2014 році і на початку 2015-го відзначалася тенденція до зменшення скарг на роботу міського транспорту. Різке підвищення зафіксоване після прийняття рішення щодо обмеження проїзду пільговиків у маршрутках.

За інформацією начальника управління транспорту, станом на сьогодні у Львові на рейси щодня виходять 655 автобусів. Натомість загалом місто потребує близько 800 одиниць громадського автотранспорту.

 Львів у новинах:

У Львові підвищили вартість проїзду у маршрутках 

Куди піти у Львові на вихідні: найцікавіші події і локації 

Як у Львові вшановували День пам'яті та примирення [ФОТО] 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах