Електронний квиток має запрацювати у Львові вже наступного року – Садовий

Фото з сайту firtka.if.ua

Фото з сайту firtka.if.ua

Транспорт та інфраструктура
18 травня 2015 15:25

Банк готовий профінансувати подібну ідею, але треба виконати багато домашньої роботи, розповів мер Львова Андрій Садовий.

"Наразі Європейський банк реконструкції та розвитку готовий допомогти місту з проведенням такої роботи. Ми провели обговорення серед багатьох компаній, які готові долучатися. Сьогодні ми перебуваємо на технічному етапі. В цьому році будемо проводити великий об’єм домашньої роботи. Банк надасть нам фінансову підтримку, а одне із наших комунальних підприємств буде оперувати цей процес. Тому я впевнений, що вже у наступному році, львів’яни повинні мати перший етап єдиного електронного квитка",  - заявив мер міста, цітує 032.ua.

За словами Андрія Садового, система єдиного електронного квитка могла запрацювати у Львові ще у 2011 році. Але цього не сталося через небажання депутатів, які не підтримали подібну ідею на сесії Міської ради.

"Тоді був інвестор – компанія з Риги. Спільно із французами вони реалізували єдиний квиток в Ризі,  і готові були запропонувати свою ідею нашому місту. Якщо б депутати підтримали нашу ідею, то електронний квиток у Львові працював би вже дуже давно", - впевнений Андрій Садовий.

Львів у новинах:

У Львові дівчинка-підліток впала з аварійного будинку 

На Дні вуличної музики у Львові лунав хіт Nirvana [ВІДЕО] 

Артисти Львівської опери одержали 35 повісток 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах