У сквері на Сихові встановлять незвичайні лавки

Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Транспорт та інфраструктура
17 червня 2015 16:06

В рамках "Майстерні міста" у сквері на Сихові встановлять нові лавки. Про це розповіли учасники урбаністичної ініціативи "Група 109". Три нових модулі у сквері з’явиться вже до кінця червня.

За словами Володі Палія, учасника ініціативи, три модулі спроектовані таким чином, аби люди, перебуваючи на різних лавках, могли комфортно спілкуватись один з одним. Встановлення нових модулів дозволить розпочати оновлення скверу в рамках проекту та дозволить мешканцям насолодитись новими місцями для сидіння.

У сквері на Сихові встановлять незвичайні лавки фото

Новий проект скверу покликаний:

·               змінити властивості відкритих просторів пострадянського району на користь демократичного громадського простору;

·               запровадити принципи універсального дизайну, що допомагають зробити простір доступним і комфортним для всіх;

·               підсилити комунікацію людей у громадському просторі;

·               сприяти повазі до середовища та збереженню ідентичності й атмосфери місця.

Сихівська РА виділила 700 тис. грн. на заміну мощення у сквері в рамках проекту. Роботи мають розпочатись вже цього літа. Лавки, освітлення, смітники та інше наповнення скверу буде профінансовано коштом громади, спонсорів та фондів.

Учасниця ініціативи, Марічка Закалюжна, розповіла про шлях "Групи 109": від ідеї поліпшити громадські простори в місті до реального проекту, над яким ініціатива працює впродовж останніх 10 місяців. До слова, команда урбаністичної ініціативи сформувалась саме на минулій "Майстерні міста".

Усі події "Майстерні міста" тут: http://maisterniamista.org.ua

Львів у новинах:

Anotherland – молодежный курорт, о котором мы мечтали 

Львів'яни обрали "Міс Львів-2015" [Фото]

На площі Ринок влаштують безкоштовний фітнес-марафон 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах