Завтра у Львові запустять нічні маршрутки

фото з сайту www.skyscrapercity.com

фото з сайту www.skyscrapercity.com

Транспорт та інфраструктура
30 червня 2015 17:11

З 1 липня до 1 листопада у Львові з 23:00 до 6:00 курсуватимуть нічні маршрутки. Таке рішення ще 17 червня ухвалив Львівський міськвиконком.

"Подивимось, яке буде навантаження. Бо якщо в автобусі буде один пасажир – це буде недобре. Але є експеримент. Він затребуваний часом, тому сподіваємось, що пасажири будуть. Тому що добиратися вночі на таксі значно дорожче", – прокоментував рішення міськвиконкому сьогодні, 30 червня, під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

Для нічних маршрутів свої автобуси надало комунальне АТП-1. "Ми будемо вимагати чіткого дотримання графіку. Щоб людина знала, що в такій-то годині, такій-то хвилині можна буде прийти, сісти і поїхати додому", – додав міський голова.

Автобуси курсуватимуть за 7 маршрутами. На час вивчення пасажирського попиту на кожному нічному маршруті працюватиме по одному автобусу. Вартість проїзду становитиме 8 грн. Пільгові посвідчення в нічному транспорті не діють. Інтервал руху становитиме від 40 хв. до 1 год. 20 хв. залежно від маршруту. В управлінні транспорту розробили маршрути так, що більшість сконцентрували на залізничному вокзалі.

Львів у новинах:

Львівський гурт зняв кліп про дахи рідного міста 

З 8 липня частині львів'ян тимчасово вимкнуть світло: адреси 

Львівського прокурора, який п'яним керував авто, звільнили з посади 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах