Усі маршрутки на Львівщині обладнають GPS

Фото взято з сайту timenews.in.ua

Фото взято з сайту timenews.in.ua

Транспорт та інфраструктура
10 липня 2015 13:50

Голова ЛОДА Олег Синютка сьогодні, 9 липня, на зустрічі з керівниками автотранспортних підприємств, що здійснюють приміські та міжміські пасажирські перевезення, наголосив, що до кінця року на всіх автобусах мають бути встановлені GPS-пристрої.

"Аналізуючи скарги громадян на лінію "112", дороги та якісні транспортні послуги сьогодні турбують людей найбільше. Мешканці скаржаться на проблеми з обласними маршрутами, які часто не виконують своїх рейсів, не доїжджають до кінцевих точок. Тут необхідне впровадження системи контролю. Тому той, хто до кінця року встановить GPS-пристрої, їздитиме Львівщиною, хто не зробить цього – їздитиме за її межами", – наголосив Олег Синютка, цітує zaxid.net.

Відтак очільник Львівщини закликав перевізників не зволікати та встановлювати GPS-обладнання, яке дозволить суттєво покращити якість надання пасажирських перевезень.

Нагадємо, що вже з 1 серпня в області в тестовому режимі запрацює єдина диспетчерська служба, яка відстежуватиме наявність автобусів на рейсі, дотримання ними графіків руху та маршрутів.

Львів у новинах:

Львів студентський: інфографіка 

Якою буде погода на вихідні 

На Городоцькій тролейбус протаранив легковика: утворився корок 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах