З’явилися оновлені графіки руху нічних маршруток у Львові

Фото взяо з сайту auto.tsn.ua

Фото взяо з сайту auto.tsn.ua

Транспорт та інфраструктура
22 липня 2015 14:29

У графіки роботи нічних маршрутів внесено незначні зміни. Про це повідомив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир. 

Читайте також: У Львові змінили маршрути трамваїв

 За його словами, графіки курсування нічних маршрутів ще будуть коригувати, відповідно до потреб працівників міських підприємств, які працюють у дві чи три зміни. "Зараз ще опрацьовується відповідна інформація", - сказав Віктор Щир.

Нагадаємо, міський голова Львова доручив відкоригувати роботу нічних маршрутів так, щоб вони були максимально зручні для мешканців, які працюють на підприємствах у нічні зміни.

Читайте також: Нічні маршрути у Львові: без збитків їздить лише один автобус 

"Я просив би, щоб управління транспорту та зв’язку та департамент економічної політики попрацювали спільно по підприємствах, де є друга, третя зміни, щоб звернути увагу на специфіку роботи підприємств  і щоб ці маршрути були корисні для наших львівських підприємств. Якщо треба буде вносити зміни в роботу маршрутів, то ми готові це робити. Мені важливо, щоб люди, які працюють вночі, могли нормально добратися на роботу чи з роботи додому. Це дуже і дуже важливо", - зазначив міський голова Андрій Садовий.

Львівські перевізники відповіли на вимогу оприлюднити реальний графік руху та дотримуватися його

Нагадаємо, нічні маршрути запрацювали у Львові 1 липня. Вартість проїзду складає 8 грн.

З’явилися оновлені графіки руху нічних маршруток у Львові фото

З’явилися оновлені графіки руху нічних маршруток у Львові фото 1З’явилися оновлені графіки руху нічних маршруток у Львові фото 2З’явилися оновлені графіки руху нічних маршруток у Львові фото 3З’явилися оновлені графіки руху нічних маршруток у Львові фото 4З’явилися оновлені графіки руху нічних маршруток у Львові фото 5З’явилися оновлені графіки руху нічних маршруток у Львові фото 6

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах