Заїхати на площу Ринок з серпня буде неможливо

Фото взято з сайту www.lvivpost.net

Фото взято з сайту www.lvivpost.net

Транспорт та інфраструктура
28 липня 2015 12:19

Департамент житлового господарства та інфраструктури за дорученням міського голови видав наказ про цілодобову роботу болардів (споруд, що обмежать заїзд авто до пішохідної зони). Отже, заїхати на площу Ринок з 1 серпня буде неможливо.

В центр Львова зможе заїжджати лише експедиторський транспорт, який що обслуговує місцеві заклади торгівлі та харчування. Однак це відбуватиметься тільки у відведений час з 05.00 до 10.30 год ранку і через пропускну систему болардів.  До 10.30 год експедиторський транспорт зобов’язаний покинути пішохідну зону, повідомляє прес-служба ЛМР. 

"Ці заходи націлені на покращення громадського простору в пішохідній зоні. Ні для кого не було таємницею, що частина приватного транспорту проникала до пішохідної зони до 10.30 год, часу підняття болардів, і там автомобілі паркувалися біля офісів до кінця робочого дня. Крім того, мешканці часто жалілися на шум і неконтрольовану їзду автомобілями в нічний час після того, як боларди припиняли роботу", – розповів радник міського голови Олег Шмід.

За його словами, на в’їздах до старого міста встановлять знаки, які забороняють стоянку в пішохідній зоні. Втім мешканці пішохідної зони зможуть паркувати автомобілі у спеціально позначених місцях. До того ж, через брак місця для паркування, обіцяють розширити стоянку для автомобілів мешканців на вулиці Театральній.

В межах цих змін планують також покращити функціонування пішохідної зони, заборонивши транзитний проїзд інкасаторських автомобілів. "Тим автомобілям, які не обслуговують банки та інші заклади, розташовані в пішохідній зоні, нічого в ній робити", – додав чиновник.

Львів у новинах:

Батьки загиблого Владіслава Левицького розкритикували розслідування ДТП 

В Карпатах гадюка заповзла до рота дитини: маля задихнулося

Стали відомі подробиці пожежі у "Сбербанку Росії"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах