На проспекті Свободи відкопують історичну бруківку

фото з сайту www.facebook.com/OtOtLviv/

фото з сайту www.facebook.com/OtOtLviv/

Транспорт та інфраструктура
12 серпня 2015 16:32

З 10 серпня по 1 жовтня у Львові триватимуть ремонтні роботи на проспекті Свободи, на ділянці від вул. Гнатюка до вул. Вороного. За цей час ремонтники повністю зірвуть існуюче асфальтне покриття дороги та замостять її бруківкою, яка була прихована під асфальтом.

На проспекті Свободи відкопують  історичну бруківку фото

На проспекті Свободи відкопують  історичну бруківку фото 1Як розповів ZAXID.NET керівник відділу комунального господарства ЛМР Роман Заріцький, окрім заміни дорожнього покриття на проспекті Свободи також замінять тротуар та облаштують велодоріжки. На ремонт цього шматка проспекту із бюджету міста виділили 12,3 млн грн. Хоча попередній кошторис ремонту складав близько 7 млн грн.

На проспекті Свободи відкопують  історичну бруківку фото 2

На проспекті Свободи відкопують  історичну бруківку фото 3"На цій ділянці ми маємо багато чого зробити. Нам потрібно повністю замінити комунікації та колектори, що пролягають на глибині 5-6 метрів під дорогою, замінити дощоприймачі та сім оглядових колодязів. Крім того, потрібно замінити освітлення та опори на тротуарі", - сказав Роман Заріцький.

На проспекті Свободи відкопують  історичну бруківку фото 4

На проспекті Свободи відкопують  історичну бруківку фото 5Він розповів, що задля прокладання велодоріжки обабіч тротуару, на проспекті демонтують існуючі рекламні щити. А замість існуючих турнікетів, що розділяють тротуар та дорогу, поставлять гранітні півкулі.

Чиновник зауважив, що для такого обсягу робіт, термін у два з половиною місяці на ремонт – дуже стислий. Тому робітникам, очевидно, доведеться працювати у декілька змін.

На проспекті Свободи відкопують  історичну бруківку фото 6

Востаннє, коли на проспекті замінювали тротуарну плитку, вона одразу почала  просідати  та вибиватись. Роман Заріцький запевнив, що аби такого не повторилось, цього разу покриття тротуару вирівнюють від ямок та завищень і тоді перекладуть нову плитку. Після завершення ремонту на проспекті Свободи буде заборонено паркуватись.

Нагадаємо, відсьогодні, 11 серпня, ділянка дороги на проспекті Свободи від вул. Гнатюка до вул. Вороного буде закрита  для руху транспорту. На іншій стороні проспекту Свободи – від Музею етнографії до площі Галицької – організовано реверсний рух.

Рух автобусів маршрутів 1А, 3А, 4А, 5А, 47А та 53, які курсували через  центр міста, здійснюватиметься вулицею Підвальною в обидві сторони.

Всі фото з сайту От-От

 Львів у новинах:

Через ДТП - виїзд зі Львова заблокований 

У Львові затримали "мінера" Ратуші

У Львові машина ДАІ, що їхала оформлювати ДТП, сама у нього потрапила  

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах