Що і коли відремонтують у Львові: перелік вулиць та адрес

Фото взято з сайту drnt.mos.ru

Фото взято з сайту drnt.mos.ru

Транспорт та інфраструктура
28 серпня 2015 15:40

У Львові тривають ремонтні та відновлювальні ремонти доріг, хідників, та прибудинкових територій. Про це повідомляє 032.ua.

Приміром, на початку вересня на вулиці Братів Рогатинців,45 відкриють відреставрований балкон. Відповідні роботи розпочалися у серпні цього року. Цей балкон перебував у аварійному стані, тому потребував негайної реставрації. Для проведення робіт було виділено близько 88 тисяч гривень, а виконавцем є ПП “Оберіг”.

Змінюють старий асфальт на бруківку на вулиці Богомольця. Тут планують зробити нові тротуари, прокласти 9 нових електричних кабелів. Наразі вирішуються проблеми із трубами водопроводу. За результатами експертизи труби перебувають у нормальному стані, та от ремонтні бригади піддозрюють, що труби прийдеться замінити.

Роботи планують завершити до 20 вересня, а вартість робіт становить 750 тисяч гривень.

Для ремонту доріг та тротуарів у Шевченківському районі міста у міському бюджеті передбачено коштів на суму 14 млн гривень. За ці гроші планують відремонтувати вулицю Шевченка, Брюховицьку, Торф'яну, Збоїще, Миколайчука, Грінченка, Варшавську, Липинського, Замарстинівську, Хмельницького, Золота Сорочинська, Хімічну, Щурата, Плугову.

Крім того, ремонт тротуарів триває на вулицях Золота, Мазепи, 11а – 13а, Лінкольна, 45-47, Юрія Липи на ділянці від вул.Панча до дитячого садка, Панча від будинку №62 до вул.Варшавської, частині Полтвяної, частині Топольної, Величковського-Прилбицькій.

Тим часом у Залізничному районі на відновлювальні та ремонтні роботи передбачено близько 8 млн гривень. А станом на сьогоднішній день, із загальної суми грошей вже витрачено 4,2 млн гривень. У районі вже відремонтовано доріг – 3454 м кв, хідників – 6234,88 м кв. На ремонти дворів передбачено 3,49 млн грн, з яких вже використано 2,1 млн гривень.

Тривають ремонтні роботи і на вулиці Головатого. Так, за інформацією Залізничної районної адміністрації, відновлювальні роботи на зазначеній вулиці виконані на 35-40%. Тут планують облаштувати сквер, поставити багато лавочок, столів, зробити прохід від вулиці до школи. Крім того, міжквартальну дорогу на вулиці Головатого замостять  плиткою.

Завершені ремонтні роботи на вулиці Пасічній. Багатостраждальну вулицю планували відремонтувати ще напередодні початку футбольного Євро 2012 у нашій країні, одна роботи припинили через брак фінансування. На капітальний ремонт та реконструкцію доріг і хідників з бюджету розвитку Львова було закладено 134,7 млн грн. Вартість ж ремонту вул. Пасічної обійшовся у 12 млн гривень.

Планують відремонтувати і проспект Чорновола. Для цього з міського бюджету міста Шевченківській районній адміністрації додатково виділили 3 млн гривень, для ремонту тротуарів, дворів та міжквартальних вулиць. Крім того, просп. Чорновола озеленять та облаштують велодоріжки:  ділянці від вул. Під Дубом до вул. Липинського мають зрізати 24 дерева, 14 з яких – аварійні. Натомість обіцяють висадити низькорослі кущі та близько 32-36 нових дерев. Так проспект готуватимуть до ремонту тротуарів і прокладення велодоріжки.

Ремонт на вулиці Лисенка планують завершити до 1-го жовтня. Наразі на вулиці триває ремонт підземних комунікацій - каналізації та водопроводу. Роботи ускладнюються тим, що інженерні мережі лежать на досить великій глибині. Та незважаючи на подібні проблеми, ремонт триває згідно з графіком і вже незабаром ремонтні бригади розпочнуть замощення вулиці бруківкою.

Зазначимо, вартість ремонтних робіт на вулиці Лисенка становить 7,5 млн грн.

Через аварійний стан інженерії, ще з 8-го серпня тривають ремонтні роботи на проспекті Свободи ( на ділянці від вул.Академіка В.Гнатюка до вул.М.Вороного). Окрім цього, на проспекті Свободи планують облаштувати хідники, які зроблять неможливим паркування автомобілів. Для проведення робіт у міському бюджеті предбачено 12 млн гривень. А відкрити проспект Свободи для руху транспорту планують 1-го жовтня. 

Львів у новинах:

На LvivKlezFest у Львові виступлять світові зірки (відео) 

У Львові з'явиться креативний квартал зі стартап-боксами і еко-парком 

У Львові загорілися склади неподалік від Приміського вокзалу (Фото) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах