Жінка вчинила ДТП у Львові та відгамселила дівчину-поліцейського

фото з сайту skaldstudio.dreamwidth.org

фото з сайту skaldstudio.dreamwidth.org

Транспорт та інфраструктура
30 серпня 2015 14:37

Сьогодні, 30 серпня, приблизно о 04.35 надійшло повідомлення про те, що на проспекті Свободи рухається автомобіль "Toyota" (дорожній знак ВС7883) з явними порушеннями ПДР. Автомобіль був зауважений працівниками поліції, при спробі зупинки автомобіль намагався втекти, але за допомогою 2-х екіпажів був затриманий. 

Кермувальниця автомобіля при затриманні чинила опір працівникам поліції – завдала тілесних ушкоджень дівчині-поліцейській. Була доставлена на експертизу на вулицю Наукову, 49, повідомляє varta1 - Варта1.

Під медзакладом ображала поліцейських, говорила що її дядько працює в суді і що завтра в них будуть проблеми.  Від проходження медичної експертизи відмовилась. 

Після того, як трішки заспокоїлася, поліцейський намагався пояснити їй, що посвідчення водія вилучається до рішення суду, але дівчина сховала посвідчення і не хотіла його віддавати. На кермувальницю складений протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім цього, поліцейська звернулася в райвідділ для написання заяви про тілесні ушкодження завдані їй водійкою авто. Також на водіку буде складений протокол за непокору статтею 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відео: varta1

Львів у новинах:

Жахливе ДТП у Львові: людей з авто вирізали рятувальники 

Укрзалізниця призначила додаткові поїзди зі Львова та Одеси до Києва 

Не пропустіть: сьогодні у Львові - кавуновий фестиваль(програма)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах