Світломузичний "сухий" фонтан, світлодіодні світильники та Wi-Fi: як зміниться площа перед Оперою (ескізи)

Новина - Транспорт та інфраструктура - Світломузичний "сухий" фонтан, світлодіодні світильники та Wi-Fi: як зміниться площа перед Оперою (ескізи)

Новина - Транспорт та інфраструктура - Світломузичний "сухий" фонтан, світлодіодні світильники та Wi-Fi: як зміниться площа перед Оперою (ескізи)

Транспорт та інфраструктура
08 вересня 2015 14:00

У Львові починають реконструкцію площі перед Оперним театром. В мережі з’явилися докладні ескізи з кінцевим результатом. Отже, тут насадять зелені, встановлять лавочки, вбудують світлодіодні світильники та забезпечать доступ до Wi-Fi. Фонтан, натомість, повністю реконструюють і зроблять в один рівень із гранітним замощенням.

У фонтані також встановлять метеостанцію, яка буде слідкувати за напрямком вітру та вологістю й регулюватиме висоту води. Окрім того, він буде світломузичним: як підкреслює Іван Юнаков, музика гратиме не постійно та буде сполучена з Оперним театром – тобто, те, що відбуватиметься там, водночас буде чутно й на вулиці. Також на площі вбудують в землю світлодіодні світильники, підкреслюючи велич Оперного театру, та підсвітять лавочки. Площу замостять новою, більшою та міцнішою, плиткою, і ліквідують сходинку між фонтаном та Оперою. Вона отримає безкоштовний доступ до Wi-Fi та он-лайн-бібліотеки.

Щодо термінів, то, за словами головного архітектора, зараз триває робоче проектування. Тільки після його завершення буде зроблено вичерпний кошторис на все, що стосується інженерних комунікацій. Та підготовчі роботи все ж планують розпочати найближчим часом.

Читайте також: Як зміниться площа біля Оперного театру: докладно

Світломузичний "сухий" фонтан, світлодіодні світильники та Wi-Fi: як зміниться площа перед Оперою (ескізи) фотоСвітломузичний "сухий" фонтан, світлодіодні світильники та Wi-Fi: як зміниться площа перед Оперою (ескізи) фото 1Світломузичний "сухий" фонтан, світлодіодні світильники та Wi-Fi: як зміниться площа перед Оперою (ескізи) фото 2Світломузичний "сухий" фонтан, світлодіодні світильники та Wi-Fi: як зміниться площа перед Оперою (ескізи) фото 3Світломузичний "сухий" фонтан, світлодіодні світильники та Wi-Fi: як зміниться площа перед Оперою (ескізи) фото 4

Ескізи http://yunakov.com/

Львів у новинах:

400 акцій для дітей та батьків: програма дитячого форум у Львові 

Приміські потяги зі Львова на два дні змінять графік руху 

Нічна ДТП у Львові: на Науковій перекинувся мікроавтобус 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах