Львів знову завмер у транспортному колапсі: як реагують чиновники

Фото взято з сайту discussiya.com

Фото взято з сайту discussiya.com

Транспорт та інфраструктура
10 вересня 2015 12:37

У вересні Львів знову опинився у транспортному колапсі. З початком навчального року до міста з’їхалися студенти та повернулися з відпусток місцеві жителі. Водночас у Львові, зокрема в центрі, тривають ремонти доріг, відтак загострилася проблема добирання у міському транспорті, адже постійно виникають великі затори.

Тому багато людей сподіваються на електротранспорт, який має курсувати за чітко визначеним графіком. Проте вже багато днів поспіль львів’яни скаржаться на хаотичність руху трамваїв. Зокрема, проблемним є маршрут №2, який чи не щодня прибуває на зупинки із великим запізненням. До того ж, інформаційні табло також часто не працюють.

Очевидно, такі прикрі ситуації з рухом громадського транспорту виникають через затори, які виникають через ремонти доріг. Тому журналісти  намагалися отримати офіційні коментарі від керівника "Львівелектротрансу" Сергія Васильєва стосовно того, до яких конкретно кроків вдається підприємство, щоб вирішити цю проблему. Але наразі керівництво "Львівелектротрансу" від спілкування з пресою відмовилося, інформує Zik

Львів у новинах:

Львів'яни вийшли з пікетом проти видавництва "Фоліо"(фото) 

Італійська компанія збудує на Львівщині сміттєпереробний завод 

Є робота: львів'ян запрошують на посади міліціонерів, водіїв, цивільних охоронців

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах