Матч "Шахтар" - "ПСЖ": як буде курсувати транспорт до "Арени Львів"

Новина - Транспорт та інфраструктура - Матч "Шахтар" - "ПСЖ": як буде курсувати транспорт до "Арени Львів"

Новина - Транспорт та інфраструктура - Матч "Шахтар" - "ПСЖ": як буде курсувати транспорт до "Арени Львів"

Транспорт та інфраструктура
30 вересня 2015 12:07

30 вересня для комфорту вболівальників, котрі прибудуть на матч "Шахтар" - "ПСЖ", до стадіону "Арена Львів" курсуватимуть шатл-баси.

Зокрема, з 19.30 до 21.30 год. та у період з 23.30 до 01.00 год. шатл-баси курсуватимуть за маршрутом: пл. Є. Петрушевича – вул. Ш. Руставелі – вул. Стрийська, 199, а також за маршрутом: просп. Червоної Калини (к-тім. О. Довженка) — вул. Хуторівка – вул. Стрийська, 199.

Окрім цього, будуть працювати у подовженому режимі автобуси №3а; 10; 25; 40. Тролейбусні маршрути №3; 20; 25 також курсуватимуть у подовженому режимі до першої години ночі.

Доїзд на матч приватного транспорту здійснюватиметься за наступними схемами: вул. Стрийська – Вернадського - Л.Броварського - "Арена Львів"; вул. Стрийська - Сокільницька (поворот перед іподромом) - К.Міклоша - "Арена Львів", також заїзд здійснюватиметься з кільцевої дороги.

Виїзд зі стадіону після матчу відбуватиметься за маршрутами: "Арена Львів" - Л.Броварського - Вернадського – Стрийська та на кільцеву дорогу.

Нагадаємо, сьогодні, 30 вересня, "Шахтар" грає проти "ПСЖ" на "Арені Львів". А громадський порядок під час нього забезпечуватимуть 700 правоохоронців.

Як доїхати на матч

Як доїхати на матч

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах