Для вчасного запуску трамваю на Сихів потрібно ще 5 мільйонів євро

Фото взято з сайту portal.lviv.ua

Фото взято з сайту portal.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
30 вересня 2015 15:33

Усі роботи з будівництва трамвайної колії на Сихів ідуть за графіком. У цьому запевнив керівник ЛКП "Львівавтодор" Олег Береза. Проте зараз очікують офіційної відповіді від Європейського Банку Реконструкції та Розвитку, чи він готовий виділити ще майже 5 мільйонів євро на заміну колектора закритим способом. Йдеться про ту частину комунікацій, яка проходить на глибині 15 метрів, інформує zaxid.net.

10 фактів про трамвай на Сихів 

"Якщо ми будемо робити цей колектор підземним способом, роботи будуть тривати від 9 до 12 місяців, причому можна відкрити через 3 місяці вже проїзд дорогою, якщо ми зараз почнемо ці роботи", – зазначив директор ЛКП "Львівавтодор" Олег Береза.

Іншу частину колектора зараз замінюють відкритим способом. Там комунікації не так глибоко – до 7 метрів під землею. У графіки вкладаються, хоч і старий колектор таки час до часу дивує сюрпризами.

Трамвай на Сихів: як закінчують будівництво

"При такому будівництві завжди є якісь моменти, які важко передбачити. Це і погодні умови, які затоплюють ділянку, на якій ведеться будівництво, котловани, траншеї під трубу, доводиться викачувати, ну і мережі існуючі, невідомі, не нанесені на кресленнях", – розповів інженер "Онуру" Віктор Онищук.

Роботи з будівництва трамвайної колії на Сихові вже виконані на 92%.

Львів у новинах:

У Львові зникла 17-річна студентка (Фото)

Вночі у Львові знайшли мертвого чоловіка з пробитою головою 

У Львові затримали чоловіка, який розмахував пістолетом 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах