Новеньких тролейбусів, що курсують вулицями Львова, стане більше

Фото взято з сайту http://tvoemisto.tv/

Фото взято з сайту http://tvoemisto.tv/

Транспорт та інфраструктура
03 жовтня 2015 16:35

Невдовзі вулицями Львова курсуватимуть чотири нові тролейбуси від концерну "Електрон". Після купівлі трьох тролейбусів в червні, міська влада вирішила докупити ще один. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів керівник управління транспорту та зв’язку Віктор Щир.

За словами Віктора Щира, в червні Львівська міська рада провела тендер на закупівлю трьох тролейбусів. Тоді угоду на поставку тролейбусів виграло ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс". Її конкурентами були корпорація "Богдан", ТОВ "Укрпастех" та ПрАТ "Чернігівський автозавод". Останній запропонував тролейбуси за 4 млн грн за одиницю, однак вони не відповідали заявленим вимогам тендеру, в тому числі щодо підвіски та радіусу розвороту. Відтак після неодноразових розглядів справи, переможцем було оголошено "Електронтранс".

В наступному тендері на закупівлю одного тролейбусу, який провели в серпні, брало участь лише два виробники – ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс" та ТОВ "Укрпастех".

Львів замовив перший електробус на електричних акумуляторах

Перший тролейбус місто має отримати в середині жовтня. Решту – до кінця 2015 року. Про те, на якому з маршрутів їздитимуть новинки від "Електрону", в управлінні транспорту ще не вирішили. Однак хочуть, щоб всі чотири тролейбуси були на одній лінії.

Цьогоріч закупляти нові тролейбуси у місті не планують. На 2016 рік подана пропозиція купити 5 нових тролейбусів. Однак її ще мають затвердити на бюджетній комісії.

Нагадаємо, що у Львові вже курсують тролейбуси, які виготовлені на заводі "Електрон".

Львів у новинах:

У Львові заарештований за корупцію чиновник може вийти під заставу 30 млн

На Львівщині почався призов

Завтра у Львові не будуть курсувати деякі трамваї

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах