Як виглядає з середини швидкісний дизель Львів – Чернівці (Фото)

Фото: http://versii.cv.ua/

Фото: http://versii.cv.ua/

Транспорт та інфраструктура
05 жовтня 2015 10:26

У суботу, 3 жовтня 2015 року швидкісний український дизель-поїзд  вирушив до Львова у свій перший рейс з пасажирами. Відправити ж його в дорогу до Чернівців прибули прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський та керівники Львівської й Укрзалізниці.

Ця приємна для Чернівців подія сталася саме на день міста. І, що прикметно,  149 років тому – 1 вересня 1866-го –  окремий коронний край, Герцогство Буковина,  зустрічав перших пасажирів потягу Львів-Чернівці, а нині – перший швидкісний дизель-поїзд попрямував до Львова.

Сподіватимемося, що невдовзі статус крайової столиці відповідатиме і сполученню міста. Тим паче, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, перебуваючи на Буковині, заявив, що Укрзалізниця отримає за рішенням уряду  додаткове фінансування на покращення інфраструктури, тому є надія на закупівлю додаткової кількості поїздів для здійснення швидкісних перевезень.

"Регіональний експрес" №701/702 сполученням Львів — Чернівці — Львів. буде курсувати за таким графіком: відправлятиметься з Чернівців о 6,14 ранку, щоби бути у Львові о 9,45, а зі Львова –  19,05 і прибуватиме до Чернівців о 22,35. Зупинки на станціях Ходорів, Івано-Франківськ, Коломия.   Поїзд курсуватиме зі Львова протягом усіх днів тижня, крім середи, та з Чернівців – щоденно, крім четверга. 

Як виглядає з середини швидкісний дизель Львів – Чернівці (Фото) фотоЯк виглядає з середини швидкісний дизель Львів – Чернівці (Фото) фото 1Як виглядає з середини швидкісний дизель Львів – Чернівці (Фото) фото 2Як виглядає з середини швидкісний дизель Львів – Чернівці (Фото) фото 3



Джерело: versii.cv.ua.

Львів у новинах:

У Львові зникла молода дівчина (фото)

Біля Львова вщент розбилася машина: четверо постраждалих

З 5 жовтня почне курсувати швидкісний поїзд "Львів-Чернівці"

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах