На проспекті Свободи у Львові розтрощили смугу для громадського транспорту (фото, відео)

Новина - Транспорт та інфраструктура - На проспекті Свободи у Львові розтрощили смугу для громадського транспорту (фото, відео)

Новина - Транспорт та інфраструктура - На проспекті Свободи у Львові розтрощили смугу для громадського транспорту (фото, відео)

Транспорт та інфраструктура
28 жовтня 2015 14:56

Близько року тому на проспекті Свободи встановили спеціальну смугу, яка відокремлює громадський транспорт від загального потоку автомобілів. Через недобросовісних водіїв роздільна лінія добряче пошкоджена. Про це повідомляє 032.ua.

Ми стежимо за виглядом роздільної лінії. Уже кілька разів її відремонтовували

Те, що смуга для громадського транспорту на проспекті Свободи потребує ремонту, можна побачити неозброєним оком. Вона практично усюди пошкоджена, а на деяких ділянках дороги її взагалі немає. Роздільну смугу пошкодили водії, які виїжджали на неї, аби припаркувати автомобіль. Відтак роздільні лінії, вартістю близько 200 тисяч гривень, потрібно знову приводити до належного вигляду.

У Галицькій районній адміністрації розводять руками, мовляв, не знають, як уже боротися із недобросовісними водіями. Разом з тим додають, що намагаються час від часу оновлювати смугу для громадського транспорту.

"Ми стежимо за виглядом роздільної лінії. Уже кілька разів її відремонтовували. Тобто, цю проблему тримаємо під своїм контролем", – пояснив у коментарі 032.ua начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків.

Нагадаємо, 27 жовтня 2014 року на проспекті Свободи розпочали облаштовувати смугу для громадського транспорту.

На проспекті Свободи

На проспекті Свободи

На проспекті Свободи

На проспекті Свободи

Львів у новинах:

Стало відомо, коли для проїзду відкриють оновлену вулицю Лисенка 

Хлопці напідпитку пограбували "Форум Львів" 

Львів’ян "протестували" на жадібність за допомогою експерименту (відео) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах