Коворкінг, гранти та безкоштовні тренінги: відкрився центр підтримки підприємництва iHUB Lviv

Новина - Транспорт та інфраструктура - Коворкінг, гранти та безкоштовні тренінги: відкрився центр підтримки підприємництва iHUB Lviv

Новина - Транспорт та інфраструктура - Коворкінг, гранти та безкоштовні тренінги: відкрився центр підтримки підприємництва iHUB Lviv

Транспорт та інфраструктура
05 листопада 2015 11:58

Сьогодні у Львові відбулось відкриття центру підтримки підприємництва iHUB Lviv. Як розповів Максим Лисак, керівник проекту, у новому центрі зможуть працювати більше 80 креативних людей. Загалом протягом року тут планують організувати понад 70 інтелектуальних подій. Як додав міський голова Львова Андрій Садовий, сьогодні за темпами розвитку і росту креативних просторів Львів є попереду Кракова. 

ТОП коворкінгів та антикафе Львова

"Моя мрія, щоб Львів був столицею ІТ не лише України, але і в Європі. Тут дуже багато мудрих і креативних людей. Наше завдання – їх розкрити, дати їм можливість творити. Щоб все, що є найсучасніше у світі, було присутнє у Львові. Коли я сьогодні спілкуюсь з нашими колегами з ІТ-компаній, і бачу, які найновіші розробки продукуються у Львові, які світ побачить через рік-два, я би дуже хотів, щоб вони першими були у Львові. Ми максимально відкриті. Все, що стосується міста, будемо максимально підтримувати. Мені важливо, щоб таких хабів було більше, щоб вони були більш комфортні, щоб Львів був прикладом для всіх.

Коворкінг, гранти та безкоштовні тренінги: відкрився центр підтримки підприємництва iHUB Lviv фото

Це ще один простір, де наші львів’яни будуть мати хорошу роботу і високу заробітну платню. Цей проект реалізований за підтримки Уряду Норвегії. Він достатньо швидко реалізований. Наразі лише перша частина проекту, друга частина буде стосуватись якраз журналістів – це останні поверхи. Це також буде такий креативний простір для думання, творчості. Це дуже важливо, бо ми насправді є лідерами. Навіть Краків позаду нас, якщо говорити про динаміку креативних просторів, які сьогодні є у Львові", - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Коворкінг, гранти та безкоштовні тренінги: відкрився центр підтримки підприємництва iHUB Lviv фото 1

iHUB – центр підтримки підприємництва для ІТ-стартаперів. У цьому центрі будуть будувати перетини між креативними індустріями та ІТ (дизайн, архітектура, фотографія, фільми). Основною метою є сприяння у створенні продуктових компаній, які займатимуться втіленням бізнес-проектів від ідеї до бізнесу. 

Коворкінг, гранти та безкоштовні тренінги: відкрився центр підтримки підприємництва iHUB Lviv фото 2

Послуги які надаватиме центр:

 коворкінг – місце, де буде сконцентрована талановита молодь (80 ІТ-шників, підприємців, дизайнерів, представників інших креативних індустрій);

 події – безкоштовні тренінги та майстер-класи з підприємництва та розвитку власних проектів;

 менторство – успішні підприємці, об'єднанні в мережу, приходитимуть на зустрічі, щоб надихати та ділитися досвідом з найперспективніших проектів;

 фінансування – кращі проекти отримають можливість отримати грант для представлення своїх проектів на закордонних інвестиційних виставках та брати участь в інвестиційних конференціях, які будуть проводитися в iHUB Lviv.

Зараз завершилася 1-а фаза інвестицій, яка передбачала ремонт та обладнання 1-го та 2-го поверху приміщення. Загальний бюджет 1-ї фази становить 110 000 дол. 

 Адреса: Україна Львів, вул. Замкнена, 9. Час роботи коворкінгу: 24/7.

Коворкінг, гранти та безкоштовні тренінги: відкрився центр підтримки підприємництва iHUB Lviv фото 3

Львів у новинах:

Сьогодні до Львова прибуває Плащаниця Пресвятої Богородиці: розклад Богослужінь 

Львів'янину на замітку: де можна відстежувати онлайн бюджетні кошти

Поліція Львова затримала п’яну жінку, яка везла двох дітлахів 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах