Львівські водії не можуть скористатися новими зарядними станцій для електромобілів (фото, відео)

Новина - Транспорт та інфраструктура - Львівські водії не можуть скористатися новими зарядними станцій для електромобілів (фото, відео)

Новина - Транспорт та інфраструктура - Львівські водії не можуть скористатися новими зарядними станцій для електромобілів (фото, відео)

Транспорт та інфраструктура
05 листопада 2015 15:49

Днями на вулиці Січових Стрільців встановили дві зарядні станції. Однак власники електромобілів не можуть до них під'їхати. На перешкоді стає величезний ряд припаркованих автомобілів, які, власне, загородили доступ до зарядок.

Кореспондент 032.ua стала свідком неприємної ситуації. Власник електромобіля не зміг під'їхати до зарядних станцій через парковку, яку влаштували інші водії. Автомобілі повністю загородили доступ до зарядок. Чоловік обурився, мовляв, для чого тоді встановили станції, якщо що до них неможливо добратися.

“Понаставляли тут автомобілів. Ну і як я маю зарядитися? Просто немає слів”, – обурився водій, сідаючи в електромобіль.

Зарядні станції для електромобілів встановив один із банків, які розташований поруч. Там пояснили, що борються із припаркованими автомобілями чи не кожного дня. Однак, як додають, водії переважно не реагують на їхні зауваження.

“Нещодавно дівчина на моє зауваження заявила: "А де я маю стати?". Ми вже не знаємо, як боротися із нахабними водіями. Можливо, варто, аби місто і поліція підключилися до проблеми. Будемо якось це вирішувати”, – додав Орест Ірза, представник банку.

Нагадаємо, 30 жовтня у центрі Львова встановили дві зарядні станції для електромобілів.

unnamed (5)Зарядні станції є, а доступу немає: львівські водії загородили доступ до зарядних станцій для електромобілів (ФОТО+ВІДЕО) (фото) - фото 1unnamed (1)unnamed (2)unnamed (3)unnamed (4)

Львів у новинах:

У Львові патрульні затримали п’яного таксиста з пасажиром 

Який район Львова отримає більше грошей на ремонт (інфографіка) 

У Львові облаштування території навколо цирку спровокувало скандал 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах