Як ремонтують дорогу Львів- Радехів-Луцьк (фото)

фото з сайту tvoemisto.tv

фото з сайту tvoemisto.tv

Транспорт та інфраструктура
10 листопада 2015 10:28

Дорожники відремонтували майже 30 км автомобільної дороги Н-17 "Львів-Радехів-Луцьк". Підрядникам залишилось дійти до кордону з Волинською областю лише кілька кілометрів. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

фото: lifedon.com.ua

фото: lifedon.com.ua

У понеділок, 9 листопада, міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський та голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка проінспектували стан ремонтних робіт, які тривають на дорозі державного значення Львів-Радехів-Луцьк. Дорожники відремонтували майже 30 км автомобільної дороги. Підрядник продовжує роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону. Всього було заплановано відремонтувати у цьому році 32 км дороги Львів-Радехів-Луцьк. Вартість ремонту – 190 мільйонів гривень. 

"Цю дорогу ремонтували ще у 70-х роках минулого століття, – сказав Андрій Пивоварський. – Сьогодні ми спостерігаємо цілком іншу ситуацію: дорога уже у доброму стані. При цьому гарантійна експлуатація шляхопроводу – 10 років. Підрядникам залишилось дійти до кордону з Волинською областю лише кілька кілометрів. Наступний наш пріоритет – шляхопровід Радехів-Червоноград. Якщо погода дозволить, то ремонт почнемо ще цього року".

Як ремонтують дорогу Львів- Радехів-Луцьк (фото) фото

Як ремонтують дорогу Львів- Радехів-Луцьк (фото) фото 1

Нагадаємо, Президент підписав Закон, згідно з яким ремонт доріг державного значення у чотирьох областях України здійснюватимуть за рахунок 50% коштів, що надійшли від перевиконання загального обсягу митних платежів. Експеримент, окрім Львівської, запроваджено у Волинській, Чернівецькій та Одеській областях.

На Львівщині за рахунок цих коштів заплановано відремонтувати три автодороги: Львів-Радехів-Луцьк (Н-17), ділянки Львів-Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ-Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) (М-06) та автомобільної дороги загального користування державного значення Сколе-Славське (Т-14-24).

Львів у новинах:

В чому унікальність першого львівського електробусу (фото) 

Через ремонт у Львові перекриють залізничний переїзд (мапа) 

У Львові на Городоцькій відремонтують аварійний міст 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах