Як львівський супертрамвай тестують у Києві (фоторепортаж)

Фото: https://www.facebook.com/hromadsketv

Фото: https://www.facebook.com/hromadsketv

Транспорт та інфраструктура
13 листопада 2015 11:30

У четвер, 12 листопада, до Києва прибув новий п’ятісекційний трамвай T5B64 "Електрон", виготовлений на спільному українсько-німецькому підприємстві "Електронтранс" у Львові.

Трамвай досягає в довжину 30 метрів и може перевозити до 287 людей. У жовтні КП "Київпастранс" уклав договір з "Електронтрансом" на закупівлю семи таких трамваїв на 183 750 000 гривень.

Як львівський супертрамвай тестують у Києві (фоторепортаж) фото

- Після тестових випробувань "Електрон" курсуватіме на Борщагівській лінії швидкісного трамвая, заявив мер Киева Віталій Кличко. Наше завдання - щоб Київ мав сучасносну транспортну інфраструктуру. Мі дуже раді, что до Киева прибув трамвай зі Львова - сучасний, комфортний, з низькою підлогою, кондиціонерами. Більше 250 пасажирів може одночасно перевозити. Після тестових випробувань ми запустимо цей трамвай на лінію швідкісного трамвая, - зазначив Кличко. Мер підкреслів, что це перший трамвай, який отримала столиця. А в цілому Київ купить 7 львівських трамваїв, які незабаром будут їздити по столичних вулицях.

Зараз Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства проводить тестуючі роботи в трамвайному депо імені Шевченка. Поки що він їздить без пасажирів. Конструктори чекають зауважень від замовника.

Як львівський супертрамвай тестують у Києві (фоторепортаж) фото 1Як львівський супертрамвай тестують у Києві (фоторепортаж) фото 2Як львівський супертрамвай тестують у Києві (фоторепортаж) фото 3Як львівський супертрамвай тестують у Києві (фоторепортаж) фото 4Як львівський супертрамвай тестують у Києві (фоторепортаж) фото 5

Львів у новинах:

Шеф поліції Львова розповів на кого копи будуть звертати більше уваги

Волонтери потрапили у моторошне ДТП під Львовом (фото)

Електромобілі у Львові: хто на них їздить, та скільки коштує 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах