Бунт перевізників у Львові: що пообіцяла влада

фото: "Варта-1"/Facebook

фото: "Варта-1"/Facebook

Транспорт та інфраструктура
03 грудня 2015 14:37

Сьогодні, 3 грудня, перевізники пікетували ЛОДА та зустрілися із губернатором області Олегом Синюткою. Про це 032.ua повідомили у прес-службі ЛОДА.

За словами керівника області, усі перевізники мають бути в однакових умовах,тому на сьогодні приміські та міжміські автобусні маршрути, що перевозять пасажирів в області, повинні доїжджати лише до кінцевих автостанцій у межах Львова.

Натомість, учасники пікету просили прирівняти до туристичних напрямків маршрути зі Сколе та Славського і дозволити їм заїжджати у місто Львів, зокрема на Головний залізничний вокзал. Зараз таке право мають лише автобуси, які курсують до Трускавця, Моршина та Східниці. "Наша позиція полягає у тому, щоб кінцеві зупинки обласних маршрутів були на найближчих автостанціях у межах Львова. Тому, для прикладу, всі автобуси зі Стрийського напрямку доїжджатимуть на Стрийський автовокзал, Жовківського напрямку – на автостанцію "Північний" (АС-2), Городоцького – автостанцію на вул.Городоцькій і так далі", - наголосив  Олег Синютка. 

"Я не заперечую проти того, щоб і курортні та туристичні напрямки прирівняти до усіх. А відтак, щоб маршрути із Моршина, Трускавця та інші доїжджали на кінцеві автостанції. Лише так ми створимо рівні умови", - зазначив Олег Синютка.

Львів у новинах:

У Львові частину вулиці Мишуги закрили для транспорту 

У Львові випустили першу партію бронеавтомобілів "Дозор-Б" (фото) 

Як будуть штрафувати у Львові за рекламу на асфальті 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах