Стало відомо, куди перенесуть ринок "Санта-Барбара"

Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Транспорт та інфраструктура
09 грудня 2015 14:58

У Львівській міській раді вже визначили ділянку в місті, куди планують перенести ринок "Санта Барбара", який знаходиться на Сихові.Про це повідомила голова Сихівської районноїадміністрації Ірина Маруняк під час апаратної наради у міського голови Львова.

За її словами, було вирішено, що ринок перенесуть на вул. Антонича, напроти будинку №8. Там для цього передбачена ділянка площею 0,6 га.

Однак для того, щоб перенести ринок, ще має бути прийнято рішення на сесії Львівської міської ради. Найближче таке буде 17 грудня.

Нагадаємо, що на території, де зараз знаходиться ринок "Санта Барбара", мають прокласти колію та облаштувати кінцеву зупинку трамвайної лінії, яка з’єднає житловий масив Сихів з центром міста. Та до останнього не було вирішено місце, куди мають перенести ринок. Запропоновані міськими чиновниками ділянки не влаштовували підприємців, а ті, які хотіли торговці, не надавала міська рада.

Тож попри обіцянки міського голови Львова Андрія Садового, що трамвай поїде ще в 2015 році, цьогоріч так і не вдалося цього досягти.

Джерело: tvoemisto.tv.

Львів у новинах: 

"Я спитав у ....": ТОП інтернет-запитів львів’ян в 2015 році

У центрі Львова сталося озброєне пограбування: розшукують свідків

Учасників нічної різанини у Львові посадили під домашній арешт

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах