Якою буде оранжерея у Стрийському парку після реконструкції (фото)

Всі фото: http://tvoemisto.tv/

Всі фото: http://tvoemisto.tv/

Транспорт та інфраструктура
22 грудня 2015 15:31

Наразі у Львові триває ремонт оранжереї у Стрийському парку. 50% робіт вже виконали, тому на весні 2016-го вже можна сподіватись озеленення теплиці. Директор ЛКП "Зелений Львів" Богдан Москв’як розповів про те, як виглядатиме оранжерея після ремонту.

фото: lvivcenter.org, tvoemisto.tv

 "Після завершення ремонтних робіт, оранжерея у Стрийському парку матиме такий самий вигляд як і колись. Ми вирішили трохи змінити покрівлю – на міцнішу. Вона буде не зі скла, а з полікарбонату. Нині на покрівлі ще знаходиться спеціальна плівка, але коли її знімуть, то дах оранжереї буде прозорим", – каже Богдан Москв’як.

Якою буде оранжерея у Стрийському парку після реконструкції (фото) фото

На стінах оранжереї скло планують замінити на склопакети. Директор ЛКП "Зелений Львів" також розповів, що двері знаходитимуться на тому ж місці, що й були: "Вони є пластикові, хоча попередній вхід у теплицю був металевим. Після ремонту оранжерею опалюватимуть два твердопаливні котли. Ми намагаємось максимально зберегти її у такому вигляді, як вона існувала раніше. Кардинальних змін структури, каркасу тощо ми не проводимо".

Якою буде оранжерея у Стрийському парку після реконструкції (фото) фото 1

Якою буде оранжерея у Стрийському парку після реконструкції (фото) фото 2

"Із весни вже плануємо почати висаджувати в оранжереї рослини. Мешканці вже згололошуються надати саджанці із власних городів та господарств. Всі, хто хоче також запропонувати для висадження власну рослину можуть звертатись у КП "Зелений Львів" (вул. Варшавська,49 )за телефоном: 252 29 03" – каже Богдан Москв’як.

Якою буде оранжерея у Стрийському парку після реконструкції (фото) фото 3

Нагадаємо, в бюджеті міста на ремонт оранжереї  закладено кошторис у розмірі 1,05 млн. грн. Гроші виділили на відновлення системи теплозбереження та кондиціонування вологості, а також ремонт  віконних конструкцій самої теплиці.

Джерело: tvoemisto.tv.

Львів у новинах:

Де у Львові не буде світла на Новий рік: адреси 

Як працюватимуть в новорічну ніч львівські супермаркети: графік 

Нові трамваї, електробус, нічні маршрути: як змінився транспорт Львова в 2015-му

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах