Ринок "Санта-Барбара" перенесуть

Новина - Транспорт та інфраструктура - Ринок "Санта-Барбара" перенесуть

Новина - Транспорт та інфраструктура - Ринок "Санта-Барбара" перенесуть

Транспорт та інфраструктура
30 грудня 2015 18:41

Львівська міська рада надала Львівському комунальному підприємству "Львівавтодор" дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,65 га на вул. Б.-І. Антонича (навпроти будинку № 8) для розміщення комплексу торговельних павільйонів з метою перенесення ринку.

Як зазначив під час розгляду ухвали Начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Сергій Коровайник попросив розглянути проект ухвали з доповненням. "Прошу передбачити в проекті ухвали укладання Меморандуму між Львівською міською радою, ЛКП "Львівавтодор", ТзОВ "Сихівська народна торгівля" та підприємцями, який буде врегульовувати відносини між усіма сторонами", - сказав Сергій Коровайник.

За словами начальника юридичного управління ЛМР, є попередня домовленість з підприємцями щодо перенесення ринку на ділянку за вказаною в ухвалі адресою. "Ми сподіваємося, що вирішимо цей конфлікт мирно і нарешті поставимо крапку у цій справі", - сказала Гелена Пайонкевич.

"Сьогодні зроблено перший крок у вирішенні цього питання. Ми дійшли згоди з підприємцями. Далі підписуємо меморандум, вимальовуємо дорожню карту і плануємо, що роботи з будівництва розворотного трамвайного кільця розпочнемо навесні наступного року", - сказав Олег Береза.

Львів у новинах

На Львівщині японський завод працевлаштує 3000 людей

Де у Львові не буде світла у січні (оновлено)

Як працюватимуть львівські комунальники та екстрені служби на свята

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах