На проспекті Свободи у Львові черговий раз перекладатимуть плитку

Новина - Транспорт та інфраструктура - На проспекті Свободи у Львові черговий раз перекладатимуть плитку

Новина - Транспорт та інфраструктура - На проспекті Свободи у Львові черговий раз перекладатимуть плитку

Транспорт та інфраструктура
10 лютого 2016 14:19

Плитка, яку вистелили в центрі Львова, не витримала погодних умов: морозів, снігу та води, тому де-не-де ходить під ногами. Виправляти недоліки за гарантією буде фірма підрядник.

Фірма робила поспіхом, бо мала встигнути до морозів, а тепер мусить виправляти недоліки. По всьому проспекті Свободи трапляються місця, де плитка ходить під ногами. Є й така, що вже розкололась навпіл. Однак не всі пішоходи звертають на це увагу.

"Було пару днів тому, що я йшла і зашпорталась. Було дуже неприємно, що в нас весь час проблеми з дорогами або з бруківкою", — каже пішохід Ангеліна.

У міській раді пояснюють: плитка просіла, бо по ній почали ходити відразу після ремонту.

"Дуже важко було нам справлятися з тим потоком пішоходів, який проходить постійно по центральній частині, по проспекту Свободи. Тому ті дефекти і є наслідком того, що по свіжо влаштованій плитці зразу ходили пішоходи", — пояснив начальник відділу капітального ремонту ЛМР Роман Заріцький.

Підрядна фірма "Гарантбудсервіс", яка й ремонтувала головну вулицю міста не бачить нічого дивного у тому, що плитка не на місці. Директор розповів, що тут замінювали мережі і деякі із них якраз проходять тротуаром.

"Ми були змушені згідно з проектом робіт рити траншеї. На цих траншеях відповідно і зараз просідає ґрунт і тут немає нічого дивного в тому, що є просадка і просідає верхній монтажний шар, тобто плитка", — говорить директор "Гарантспецбуду" Андрій Кухтицький.

Із 4 тис. квадратних метрів фірма нарахувала близько 200, де потрібно перекласти плитку. Роботи тут на десять днів, але чекають стабільної плюсової температури. Усе виправлять за власний кошт, обійдеться це приблизно у 20 тисяч гривень. Про недоліки на інших вулицях у Ратуші не знають, мовляв, ніхто не скаржився. Повідомити про це можна, зателефонувавши на "гарячу лінію міста" — 1580.

Нагадаємо, проспект Свободи у Львові замостили плиткою у жовтні 2015 року. З того часу плитку у різних місцях перекладали кілька разів.

Джерело: zaxid.net. 

Львів у новинах:

Скандальна білявка з Галичини буде судитись з поліцейськими

Львівський обмінник "погорів" на видачі фальшивих купюр

Львів віддає трамвайне депо під креативний квартал: деталі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах