Через Львів поїде додатковий потяг Київ – Івано-Франківськ

Фото взято з сайту kp.ua

Фото взято з сайту kp.ua

Транспорт та інфраструктура
22 лютого 2016 17:03

"Укрзалізниця" призначила додатковий поїзд сполученням Київ – Івано-Франківськ, який курсуватиме через Львів. Цей поїзд буде тимчасовим і відправлятиметься в ті дні, коли на маршрут є найбільший попит, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Додатковий поїзд №217/218 Київ – Івано-Франківськ відправиться зі столиці 26 лютого о 17:00 і прибуде на до Івано-Франкіська 27 лютого о 04:28. З Івано-Франківська поїзд відправиться 28 лютого о 23:05 і прибуде до Києва о 9:07 наступного дня.

У розкладі руху на сайті "Укрзалізниці" зазначається, що з Києва до Івано-Франківська поїзд їхатиме через Шепетівку та Львів, а у зворотному напрямку через Галич, Львів, Тернопіль та Вінницю.

З 4 березня цей поїзд доїжджатиме не лише до Івано-Франківська, а й до Рахова. Так, поїзд №217/218 Київ – Івано-Франківськ, Рахів відправиться зі столиці 4 та 7 березня о 17:00 і прибуватиме до Івано-Франківська о 4:28 і до Рахова о 9:20 наступного дня. Зворотно з Рахова та Івано-Франківська відправлятиметься 5 і 8 березня  о 17:42 та 23:05 відповідно і прибуватиме до столиці о 9:07.

В "Укрзалізниці" зазначають, що призначили додаткові поїзди Київ – Івано-Франківськ на вказані дати, оскільки в ці дні вони найбільш затребувані.

Львів у новинах:

З'явився мобільний додаток "Львівський транспорт Онлайн" 

На Львів насувається штормовий вітер: куди дзвонити у разі зникнення світла

Стало відомо як покарають організаторів підпалу російських банків у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах